Николай Димитров продължава пътя си в Гюльовца

  • 06 октомври 2011 12:27

  • 2178
  • 1
Николай Димитров продължава пътя си в Гюльовца
©

Независимият кандидат за кмет на Община Несебър, издигнат с над 5000 гласа Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в се срещна вчера с жителите на с. Гюльовца, които го посрещнаха, в препълнения салон на местното Читалище, с бурни аплодисменти.

Както за Оризаре, така и за Гюльовца приоритет в четиригодишното управление на Николай Димитров беше изграждането на интегриран воден проект, който от съществуването на селищата никога не е бил предвиждан. Благодарение на упорития труд на г-н Димитров и неговият екип, проектът за с. Гюльовца вече е изработен и най-важната задача от тук нататък е неговото осъществяване.

Както всички населени места, така и с. Гюбьвца се включи активно в културната програма, която през изминалите четири години, от сезонна се превърна в целогодишна и значително обогати културния живот в Община Несебър. Самодейците от селото учавстваха в много от общинските културни мероприятия, а специално за Гюльовца, Община Несебър създаде нов културен продукт – „Празник на виното”. Тъй като в месността има много лозови масиви и голяма част от населението на Община Несебър приготвя бяло и червено вино, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в и неговите колеки решиха да създадат този празник, на който много от винопроизводителите са срещнаха, дигостираха напитките си и най-вече се забавляваха. По този начин културният живот в Гюльовца придоби нов облик и освен традиционния празник на селото, Гюльовца вече има два празника.

Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в сподели с присъстващите, че всяка година посещава пенсионерите в общината по случай техния празник. Когато е посетил пенсионерите в Гюльовца истински се е зарадвал от факта, че са много малко местата в България, където възрастните хора празнуват както тук и изобщо в цялата Община Несебър. През изминалите четири години, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в помисли за понсионерите от общината и отдели бюджет за всеки пенсионерски клуб. „Това са нашите родители. Години наред те са работили за нас и сега е време да починат и да имат едни достойни старини” – сподели кандидат-кметът.

В заключение на срещата, Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в се обърна към жителите на с. Гюльовца с уверението, че както е било до сега, така и от тук нататък ще се допитва до тях за това, от какво има нужда селото им, защото като негови жители, те знаят най-добре.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2178 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тихомир

2011.10.07 | 18:29

1
страхотен лъжец. но хората не са овце , както той си мисли. който и да дойде ще е по добре.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини