Кучкова пуска на пазара свой парфюм

  • 24 ноември 2014 21:28

  • 3927
  • 6
Кучкова пуска на пазара свой парфюм
©

Плеймейтката Елена Кучкова прави първата крачка към сериозния бизнес с разработването на парфюм „Елена Кучкова", съобщи lifestyle.bg.

Пред изданието тя признава, че вече се е захванала с амбициозната задача да създаде ухание, което да носи името й.

„Ще гоня линията Бонбони - прякора, който ми излезе във „ВИП Брадър". Това подсказва, че ароматът на моя парфюм ще е сладникав, но не прекалено", споделя тя.

Преценката на хубавицата, за участието й в риалити формата е, че е претърпяла развитие от влизането си. Откровена е, че все още не е гледала всички серии, които са излъчени, и не знае точно как са я изкарали продуцентите.

„В Къщата наистина беше трудно, нищо че отстрани изглежда лесно. Моят приятел ми пусна мисията с паяците и много се смях. Не мога да повярвам колко смешно може да изглежда отстрани, а аз умрях от ужас вътре! Още не съм се отърсила от Къщата. Не мога да свикна със светлината вкъщи - тъмно ми е и не виждам, странно ми е, че сама мога да си изгася светлината и не ме буди аларма. Не мога да свикна, че съм у дома - посред нощ се събуждам и мисля, че съм в Къщата на „ВИП Брадър", признава Кучкова.

Тайнственият приятел-политик, както всички вече знаят, явно внимателно е гледал предаването и сега прави разбор на Елена за участието й. Уж небрежно й споменал и за шушукането, че е имала любовна афера с фолк певеца Борис Дали. „Глупости, участвах в негов клип, но истината е, че жена му присъстваше на снимките, дори ми беше гримьорка" - с усмивка реагира плеймейтката.

Сред откровенията й беше и това, че в Къщата нямало неин тип мъж, който да я провокира. Симпатизирала на Мартин, Иво, както и Наско, тъй като са млади хора.
„Не си падам по такъв тип, а по по-зрели и големи, защото харесвам мъже, не момчета. Е, опитаха се вътре да ме забъркат с Иво, но не можа да им мине номерът", доволна казва тя. И не крие, че е готова да се омъжи, макар че обещава да не бърза.

„Все пак съм на 25 години, не съм малка. Кога да се задомя, като стана на 35 ли? Вярвам, че ако съм срещнала правилния човек, а сега всичко е идеално между мен и приятеля ми, с когото живеем почти заедно вече 9 месеца, защо да не се оженим", завършва плеймейтката.

Последвайте канала на

Novini.bg
3927 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.11.27 | 15:08

6
Шъ фунти на развалена цаца!

2014.11.25 | 14:46

5
на путара ли ще мирише парфюма или на ибано и пълнено със сперма пиче ?
идея

2014.11.25 | 14:46

4
По добре да пусне вагинален сок в шишенце ще се продава повече

2014.11.25 | 10:51

3
Предлагам да се казва "НАСАМЕ" :)

2014.11.25 | 09:23

2
Sha mirishi na biti smoci
валреал

2014.11.25 | 06:49

1
еееей,много остроумници тука бе

Добави коментар

Водещи новини