Юлий Москов скочи на „Протестна мрежа“, били провокатори

  • 24 ноември 2014 18:54

  • 3264
  • 11
Юлий Москов скочи на „Протестна мрежа“, били провокатори
©

И с тефтерче, и без тефтерче, престъпление има. Тефтерчето не променя абсолютно нищо в хода на съдебния процес.

Това обяви в предаването „Още от деня“ по БНТ главният редактор на „7 дни спорт“ Юлий Москов.

Тази цялата спекулация я направиха телевизиите, категоричен бе той, визирайки уж преправените от Д.П. на „10“ инициали.

Фактически кои са тези хора – „Протестна мрежа“, недоумява Юлий Москов, тъй като междувременно пред Съдебната палата се провежда протест на „Протестна мрежа“, които питат какво пише в тефтерчето: Д.П. или 10.

Само и единствено законът може да мотивира съдебната власт. Няма нищо по-страшно от принудата на улицата, това е хаос, коментира Москов.

Може ли да се протестира за нещо, което не знаеш, запита още Москов и допълни: „Аз имам съмнения за няколко милиона неща, за всяко ли ще протестирам? Всеки 10 младежа, които се събират някъде, ще бъдат ли събитие?“.

По думите му младите хора, които са излезли на улицата, не знаят, но протестират.

Самата „Протестна мрежа“ са 20-ина млади хора. Те срещу какво протестират? Срещу всички и срещу всичко. Тези хора нямат идеология. Тези хора никога няма да отидат на избори, за да разберем хората подкрепят ли ги или не. Откъде черпят права, за да правят скандали? Може би единствено от неадекватното поведение на медиите и не само, продължи с възмущението си Москов.

Ще кажа нещо, което те не вярвам да разберат, тъй като не са чели, продължи Москов. По думите му това, което правят „Протестна мрежа“, е „труцкизъм“ и обясни: „Троцки създава теорията за перманентната революция, което е на границата на анархизма“.

Тези хора са провокатори. Тези хора имат само една цел - да дестабилизират обществото непрекъснато. Тези хора се противопоставиха дори срещу зам.-министъра на отбраната. Това, че Ибрахим участва „Евровизия“? И нея ли ще забраним, недоумява журналистът.

Те не казват кой ги финансира и защо. Много е трудно да разберем на чий за*ник държат ибрика, коментира Москов, като отбеляза, че зад тях стои именно кръга „Капитал“ и Иво Прокопиев.
„Протестна мрежа“ обслужват лични интереси, подчерта Москов.

Прокопиев се води от това: Което не е мое, трябва да се унищожи. Той се води и от омразата си към Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Тези хора отнемат права, на мнение е Москов.

Последвайте канала на

3264 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
avram

2014.11.25 | 19:44

11
кой е тоя москов, къв е тоя клоун, не го л ие срам да се буда във всяка телевизия, във всяко предаване. една вечер се исказва че вземал 3-4 хиляди лева... простак
малин

2014.11.25 | 19:43

7
кой е тоя Москов. Поредният дърдорковец, канен всекидневно по студия защото лапацоти. Бога ми, защо не открият филиал на Карлуково и да вкарат в него Анрей Райчев, тоя Москов, Ю. Вучков, Михнева и Култуклиева и подобни на тях орки, че да настъпи нормално говорене. по студия. Да ги затворят зад стъклена стена, че да се насладим на истински Биг брадър. Па да има през 10 мин. реклами. Телевизия която направи това ще спечели огромни пари.

2014.11.25 | 19:44

10
Тъпанар Протестна мрежа от година активно полива публичното пространство с провокативни действия, тоя тъпанар едва сега се сети да ги нарече провокатори. Изглежда и той иска да легне на банкянската свиня.
Бойко Шопаро

2014.11.25 | 19:44

9
тоя отдавна е полегнал на свинята от Банкя

2014.11.25 | 19:43

8
Всичките,като програмирани,навити латерни повтаряте едно и също,това още повече засилва съмненията ми около избора на този заместник минисър и шефа му.Един не каза,сбъркахме,дай да се разберем и договорим,в името на мира и живота на това правителство.

2014.11.25 | 19:31

6
Ha тoвa дoлнo и гнycнo кoмyниcтичecкo кoпeлe мoгa дa мy ce изceca в ycтaтa, лoшoтo e, чe имa oпacтнocт дa мy xapeca! :)
Даааааа

2014.11.25 | 19:31

5
Докато блъскаха по орещарски бяха много удобни, сега вече не са!!!!!!! А че взимат пари от цру, това е друга тема, нали не взимат от русия!
гошо

2014.11.25 | 19:31

4
МОШЕникът пак го стартираха.
Кънчо.

2014.11.25 | 19:31

3
ех Москов ех "умнико". Лазето и лизането са ти противопоказни. Зтначи по болшевишки - масите имат право да протестират 20 души не. Масите имат право на всимки индивида или някорлко индивида. абсурд. Ех тръста,у мазна тикво. Те не си на самоиздръжка.
Велика България

2014.11.25 | 16:43

2
Юли Москов е един подъл комунист-ибрикчия. Вероятно е и Дьонме. Белене за такива дупедавци и народни предатели!

2014.11.25 | 16:39

1
Московиц да става и да заминава за исраел

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини