Годината на Дървената овца слага край на финансовите несгоди

  • 24 ноември 2014 15:25

  • 6546
  • 3
Годината на Дървената овца слага край на финансовите несгоди
©

Китайските астролози с позитивни прогнози за 2015 г. Според древния календар на най-многобройния народ идната година попада под знака на Дървената овца. Тя традиционно настъпва на Новолуние в първия ден от месеца на тигъра, което през 2015 г. се пада на 19 февруари.

Край на мъчителните финансови кризи за много страдащи народи, вещаят астролозите. Техните изчисления показват, че идните 12 месеца ще бъдат от голяма важност за световната икономика. През тази година звездната карта ще открие възможност за промени към по-добро в глобален мащаб, пише news7.bg.

Подредбата на планетите дава основание на китайските астролози да смятат, че ще настъпи стабилизиране и общо подобрение в благосъстоянието на хората.

Годината на Дървената овца слага акцент върху елементите дърво, огън и земя. Ако вашият щастлив елемент е някой от изброените, то 2015 г. ще бъде богата година за вас.

Най-силният елемент обаче през годината ще бъде Земята. Хората, родени под влиянието на този елемент, ще берат плодове и ще се радват на много късмет.

Тези с елемент Дърво също ще се радват на подкрепа от силна енергия през следващата година. Представителите на зодиакалните знаци с този елемент е добре да се сдобият със зелена дървена овца за късмет.

Точно на Бъдни вечер, традиционно считания за злодей в западната астрология Сатурн ще влезе в ролята на Дядо Коледа. Планетата учител ще премине от зодиакалното съзвездие Скорпион в това на Стрелеца, за да остане в него през следващите две години. За кратко той ще се върне за ретроградно пътуване отново в Скорпион от 14 юни до 17 септември, след което ще остане в Стрелец до 2017 г.

Тъй като в този знак Сатурн ще попадне под влияние на планетата благодетел, наричана още в древните веди планетата Гуру - Юпитер, се очаква цялостна осезаема промяна на енергията в позитивен план. Традиционно тежкият като влияние Сатурн ще се измъкне от знака на смъртта, трансофрмацията и финансовите спекулации - Скорпион, и ще бъде предизвикан от щедрия и свободолюбив огнен Стрелец. Това, освен промени в индивидуален план, ще внесе и видими политически такива, а икономическите въпроси ще бъдат разглеждани по нов начин.

Образованието и проблемите в него ще станат фокус на разговори и обект на реформи. Ако планирате да завършите висшето си тогава – това е идеалният момент. Придобиването на всякакви квалификации е подпомогнато от енергията на Стрелеца.

Основни теми на знака са също казването на истината, борбите за свобода, висшата духовност и пътуването на големи разстояния. Под влиянието на Юпитер Сатурн е склонен да променя статуквото в полза на по-висши цели.

За известно време Планетата с пръстените ще бъде в квадратура с Нептун (в Риби), което ще разбие тежката ризница на личните ни и социални илюзии, а подтикът да се търси истината ще стане видима и водеща сила.

Свободата ще бъде предефинирана. В личностен план хората ще трябва да преосмислят своите персонални граници - колко и какви ограничения биха понесли. Дали избягването да се поема отговорност е свобода?

Напрежението между Плутон (в Козирог) и Уран (в Овен), започнало още през 2012 г., ще се облекчи през следващата година. През първата половина на 2015-а ще има хармоничен аспект и между Юпитер и Уран. Това ще даде неочакван ефект върху развитието на интернет технологиите и безжичните връзки. За човечеството ще настъпи и напредък в космическите изследвания, предполага аспектът.

Най-засегнати от движението на Сатурн в Стрелец са родените със Слънце в подвижен знак или с асцендент в такъв – това са Стрелец, Риби, Близнаци и Дева. Най-добре ще се чувстват Овните и Лъвовете.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6546 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.11 | 12:25

3
Кога че е годината на дървенио уй ?

2014.11.25 | 13:17

2
Първо го изкарай от задника си, после ще видим в коя година си го изкарал.
FM

2014.11.25 | 13:17

1
Щом много ще забогатеят. Това означава че някой паразит ще олекне от спестяванията си. Мисля че се досещате.

Добави коментар

Водещи новини