Дует Ритон представиха новия си албум ''Пътят към твоето сърце''

  • 24 ноември 2014 13:57

  • 1931
  • 0
Дует Ритон представиха новия си албум ''Пътят към твоето сърце''
©

Дует Ритон представиха новия си диск „Пътят към твоето сърце“ с първокласно шоу, с което взривиха препълнената зала 1 на НДК.

Почти след всяко изпълнение певците чакаха по няколко минути да притихнат бурните аплодисменти, за да продължат със следващото парче. Катя и Здравко зарадваха зрителите като за първи път им представиха 10 нови песни, включени в предстоящия им 12-и поред албум. Дуетът изненада с песента „Моето детство ме вика“, написана от вокала на „Диана Експрес“ Илия Ангелов. Рокаджията е направил фолклорна композиция с македонски привкус, която не е характерна за репертоара им, но идеално се вписа в техния стил. С баладата „Чакаме ви с любов“ пък разплакаха хората чрез стихотворението на Живко Колев – изповед на един артист за самотата след края на шоуто.

В залата присъстваха и гости от Дома за ветерани на културата, които най-много съпреживяха с певците силните думи от текста. Всички изпълнения на „Ритон“ бяха съпроводени на живо от техните оркестър и вокална група, а танцьорите от балет „Акадамус“ с хореограф Семир Алкади и ефектната мултимедия допълни блясъка на шоуто. Най-любимият музикален дует получи и рекорден брой кошници с цветя – 21 броя. Уважиха го както от институциите – Министерство на културата, Столична община и БНТ, така и от многобройни почитатели от бизнессредите.

„Ако продължават да идват кошници, някой трябва да си тръгне от сцената и познайте кой ще е той“, помайтапи се Здравко докато приемаше овациите. Тандемът смени по два тоалета на „Юнона“ и „Андрюс фешън“, а за прическите се погрижиха от „Виталити клуб“. Тв зрителите ще могат да видят спектакъла на Дует Ритон „Пътят към твоето сърце“ в празничната програма на БНТ на Бъдни вечер.

Последвайте канала на

1931 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини