Топ режисьорът Йордан Петков: Андреа обърна визията в попфолка

  • 24 ноември 2014 13:00

  • 2707
  • 1
Топ режисьорът Йордан Петков: Андреа обърна визията в попфолка
©

Поредният гост в предаването на Hotnews.bg ''Неудобно'' е топ режисьорът Йордан Петков. Пред камерата и чаровната ни водеща Ива Атанасова Йордан разкри, че е решил да запише да учи режисура след като го обвинили във "връзкарство", тъй като сестра му му помогнала да си намери работа.

Първият му музикален проект пък е бил към видеото на Спенс - ''Направи ме щастлив'', когато му се отдава шанс да блесне, защото оператора не пристига на снимки. Йордан е в ролята на асистент оператор и на Станчо му хрумва идеята, видеото да бъде заснето само от Петков.

Прочети повече и виж видео ТУК.

Поредният гост в предаването на Hotnews.bg ''Неудобно'' е топ режисьорът Йордан Петков. Пред камерата и чаровната ни водеща Ива Атанасова Йордан разкри, че е решил да запише да учи режисура след като го обвинили във "връзкарство", тъй като сестра му му помогнала да си намери работа. Първият му музикален проект пък е бил към видеото на Спенс - ''Направи ме щастлив'', когато му се отдава шанс да блесне, защото оператора не пристига на снимки. Йордан е в ролята на асистент оператор и на Станчо му хрумва идеята, видеото да бъде заснето само от Петков.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/top-rezhisyorut-jordan-petkov-andrea-oburna-viziyata-v-popfolka-predi-vsichki-byaha-plastmasovi.90911.htmlПоредният гост в предаването на Hotnews.bg ''Неудобно'' е топ режисьорът Йордан Петков. Пред камерата и чаровната ни водеща Ива Атанасова Йордан разкри, че е решил да запише да учи режисура след като го обвинили във "връзкарство", тъй като сестра му му помогнала да си намери работа. Първият му музикален проект пък е бил към видеото на Спенс - ''Направи ме щастлив'', когато му се отдава шанс да блесне, защото оператора не пристига на снимки. Йордан е в ролята на асистент оператор и на Станчо му хрумва идеята, видеото да бъде заснето само от Петков.

Прочети повече на: http://hotnews.bg/n/top-rezhisyorut-jordan-petkov-andrea-oburna-viziyata-v-popfolka-predi-vsichki-byaha-plastmasovi.90911.html

Последвайте канала на

Novini.bg
2707 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
истината

2014.11.25 | 10:40

1
Точно казано . Започнаха вече и по клиповете да се шибат !!

Добави коментар

Водещи новини