Емблематичните сгради на България очакват Вашата подкрепа

  • 24 ноември 2014 11:28

  • 2499
  • 0
Емблематичните сгради на България очакват Вашата подкрепа
©

Коя ще стане любима емблематична сграда на България в инициативата на Alpha Bank България и Градът Медиа Груп? Всеки може да подкрепи своя фаворит измежду 12-те паметника на културата. Поради големия интерес, срокът за гласуване на www.emblematichnitesgradi.com се удължава до 12:00 ч. на 10-и декември.

Сгради-паметници на културата от цялата страна очакват да бъдат подкрепени на сайта на инициативата, която към момента е събрала над 10,000 гласа. Интересен факт е, че за любимата си емблематична сграда са гласували хора не само от България, но и от САЩ, Германия, Великобритания, Гърция и други държави.

12-те емблематични сгради са представени по интерактивен и оригинален начин на сайта на инициативата и чрез специално създадено мобилно приложение. Там всеки може да разгледа техни снимки и 3D модели и да се запознае с любопитни факти от тяхната история. Инициативата е част от дългогодишните традиции на Alpha Bank България да развива и подкрепя значими проекти, които имат принос към общото културно наследство и постижения на България.

Последвайте канала на

Novini.bg
2499 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини