ПФ: Депутатите са длъжни да докажат на хората, че са други

  • 24 ноември 2014 08:58

  • 1356
  • 4
ПФ: Депутатите са длъжни да докажат на хората, че са други
©

„Имиджът на българския парламент беше смъкнат почти до нула през последните 25 години и народните представители са длъжни да покажат пред обществото, че са други хора”, заяви в студиото на „Здравей, България” по депутатът от Патриотичния фронт Юлиан Ангелов.

Той коментира факта, че в петък Народното събрание отхвърли предложението на Патриотите депутатите да преминават и тест за наркотици. От парламентарната група на Патриотичния фронт искат и всяко заседание на парламент да започва с химна, но и тази идея не срещна подкрепата на мнозинството. "Нормално е всяко едно заседание да бъде откривано с химна, както е в много държави на Балканите, но народните представители не искат да слушат българския химн, те искат да влизат с оръжие в парламента и да се друсат", отбеляза той.

„Имаше още едно безумно предложение за промени в правилника на Народното събрание и то се прие. Когато законопроектите на определени групи депутати бъдат отхвърлени от пленарната зала, в следващия един месец те няма да могат да правят същото предложение. Това е безумица и е посегателство върху парламентаризма”, коментира в студиото Филип Попов, депутат от „БСП-Лява България”.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1356 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.24 | 22:06

4
Да докажат че са турци с български имена!
Глупо

2014.11.24 | 18:12

2
Е,не се знае -може да има и по -глупав парламент ! Глупаците -ставаме ,повече и по-силни !

2014.11.24 | 18:12

3
Е даи Боже парламент може да са глупаци но да не са продажници нали това искаш да кажеш!

2014.11.24 | 18:11

1
След като няма да минават на тест за наркотици, следващият парламент ще ги избираме от нарко-комуните и от обектите,където има най-много спринцовки.

Добави коментар

Водещи новини