Протестна мрежа и Кирил Добрев си спретнаха словесна битка заради Д.П.

  • 24 ноември 2014 08:17

  • 2819
  • 4
Протестна мрежа и Кирил Добрев си спретнаха словесна битка заради Д.П.
©

Протест пред Съдебната палата в столицата готвят от Протестна мрежа. Поводът е разразилият се скандал около изчезването на тефтерчетата на Филип Златанов, както и информацията, че инициалите Д.П. в него са били подправени на "10", съобщи БТВ.

От Протестна мрежа коментираха така предстоящия протест: "Ще се съберат хора, които са несъгласни с бездействието на прокуратурата заради инициалите в тефтерчето на Филип Златанов. Има фиксация на органите на правосъдието върху Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Прокуратурата има основна роля и отговорност от събитията в страната през последната година, затова искаме отговори. Г-н Цацаров трябва да отговори на обществото. Тук става дума за изключително тежки престъпления по служба, в които са замесени множество инициали".

Има страници в тефтерчетата, на които е изписано цялото име на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, но те не се показват пред обществото, посочиха от организацията.

От Протестна мрежа поканиха на протеста и специалистът, който умеел да подправя инициалите Д.П. на "10". От Протестна мрежа призоваха експертът, който загуби тефтерчетата, да отиде също и да разкаже до какви заключения е стигнал в експертизата си. Това е атентат срещу здравия разум. Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на събуди гражданската съвест и никога няма тя да заспи отново.

Депутатът от БСП Кирил Добрев изрази своето мнение по казуса. "Аз съм потресен от това, което се случва. За пореден път се измества фокусът от важните неща в държавата. Това е класически способ за отклоняване на вниманието, спретнат от службите. Цели се тотално изместване от основния фокус. Има само трима поръчители, а всички останали за жертви, защото са извършвани действия без тяхно знание. Жертва по този казус е и президента, посочи Добрев.

Директно обвинявам Протестна мрежа, че искат да провалят процеса срещу Цветанов. Това е политическо движение, а не гражданско. Аз ще дойда на техния протест, само ако преди това те са протестирали пред централата на ГЕРБ. Това е груб политически натиск, категоричен беше депутатът.

От протестна мрежа му отговориха таяка: "Искаме да има разследване на търговията с влияние. Очакваме тези заверени копия да се покажат. Човек, който сяда на масата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да не ни дава съвети. Кирил Добрев, ако отрече, че има контакти  Пеевски ще излъже. Нали тефтерчетата, нападнаха депутата от Протестна мрежа.

Нямам думи, отвърна Кирил Добрев. Когато заменяме политическите инструменти с личните увисваме във въздуха. Какво правя в личния си живот си е моя работа. Антоанета Цонева е провален политик, тя не е избирана дори за домоуправител. С тези аргументи не може да се работи. Да, бил съм на рождения ден на ПИК заедно с Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23. Тези хора имат болна фикция с едно лице. Аз работя по документи от институциите, а не от интернет. Трябва да вярваме на институциите, защото живеем в тази държава. откъде имат копията на тефтерчетата, отговори ядосаният Кирил Добрев.

От своя страна Протестна мрежа го поканиха да отиде на протеста им. Те отбелязаха, че се наблюдава пореден случай, когато политици със съмнително поведение и взели грешни решения се опитват да избягат от отговорност. Питаме го какво се случва с това тефтерче? Какъв точно процес саботираме като питаме къде е тефтерчето? Все още чакаме отговорите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2819 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
AJ4A

2014.11.26 | 14:56

4
Протестна мрежа, защо протестирате бе ПРИКРИТИ ЧЕРВЕНИ ПОДЛОГИ????? Нали правосъдният министър е ваше другарче - защо не го попитате ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ВНЕСЪЛ ЗАКОНОПРОЕКТ В НС ЗА ПОНЕ НЯКАКВА МАЛКА РЕФОРМИЧКА В ПРАВОСЪДИЕТО????
Валутата

2014.11.26 | 12:06

3
Този не го ли хванаха на границата за трафик на валута. Не е ли собственик на вецове и хотели ? Не е ли капиталист ? От къде тези пари ? От къде тези милиони ? Кой му ги даде ? А раздава присъди и ни учи на морал.

2014.11.26 | 11:55

2
Цонева била едни "провален" политик. Що за глупост. Ако не сме разбрали Добревия Кирчо е един "велик" политик. Особено с куфарчето, пълно с валута.Впрочем, това куфарче към сръбската мафия и Сретен Йосич ли се движеше?
Гольо

2014.11.24 | 18:17

1
П.П.М - Парична протестна мрежа -я ,удариха с пачки и те се събудиха - ура !Сега -пак ще повтарят познатия рефрен -КОЙ ! Ще отклоняват вниманието ,на народа -от много-по злободневни проблеми -заплати ,пенсии- това,което интересува обикновения човек ! Майната му на Пеевски и на другите -преяли с власт и пари ! Същото .им желая и на ППМ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини