Спукали тъпанчето на момиче с кука

  • 23 ноември 2014 21:11

  • 5581
  • 7
Спукали тъпанчето на момиче с кука
©

Брутален инцидент е станал по време на час в пловдивско училище. Момче в четвърти клас е спукало тъпанчето на своя съученичка с кука за плетене на гривни. Инцидентът се случил в час по музика в училище „Братя Миладинови”, предаде Днес.бг.

Родители на 17 от четвъртокласниците утре няма да пуснат децата си на училище. Те са подписали жалба срещу ученик, който тормози целия клас и протестират срещу бездействието на ръководството на школото, което не взима мерки срещу него.

Леа е на 10 години. Когато отивала към своята учителка по време на час, съученикът й Димитър се доближил до нея с куката.

„Взе една кукичка за плетене на гривни и ми бръкна в ухото, изпищях и после ме заведоха на лекар”, разказа стресираното момиче.

Веднага след случилото се, то посетило близката поликлиника, а по-късно е оперирана.

Димитър е само в четвърти клас, а СОУ „Братя Миладинови” е петото училище, в което учи. Съучениците му разказват, че се изнервя, когато някой се обърне към него с фамилията му.

„Адски притеснително е, още повече тя във вкъщи сподели някои неща, които отиват към сексуален тормоз от самото дете – говори им нецензурни думи, опипвал е децата – и момченца и момиченца”, разказа пред Dnes.bg майката на Леа Вили Славова.

Другите деца от класа също се оплакват, че са обиждани и тормозени от Димитър. Показвал неприлични жестове и към учителите.

В понеделник 17 деца от 4 б клас няма да влязат в час и ще останат в двора на училището.

„Ние не можем да си прекарваме часовете с него след тази случка”, разказва 10-годишната Леа.

Агенцията за закрила на детето и инспектората по образование разследват скандалния случай.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5581 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Бай Ставри

2017.01.27 | 22:07

5
Як бой на родителите, заради липсата на възпитание в копелдака. Той е малък за ТВУ иначе би му дошло доста креативно!

2017.01.27 | 22:07

7
Бой и за родителите, и за копелето! Изключване и да се явява като частен ученик на изпити в края на годината.
dfg

2017.01.27 | 22:07

6
Ми, да фанат ся майка му и да я боцнат в СрЕда, оти в срЕда бил най убавиот секс....

2017.01.27 | 22:07

4
трябва превенция, щото иначе ще си отглеждаме масови убийци и престъпници, и аз имах подобен луд съученик тормозещ всички, на който ми писна и му пръснах тиквата, но това нито е универсално, нито ефективно, всеки случай е различен, а и всеки ще си намери майстора един ден.
dread

2017.01.27 | 22:06

2
нека инстуциите се запитат защо това момче е стигнало до това състояние.то вече е опасно и ще става по- зле. изобщо престъпната тенденция у децата е като лавина ... но - ЗАЩО!
Anais

2017.01.27 | 22:07

3
Откак държавата взе да си пъха носа в семействата, хората вече не смеят да си възпитават децата. Ей за това се стига до такива безумия.
стига

2017.01.27 | 22:04

1
Дойде времето сами да защитаваме децата си от такива малоумници и бъдещи убиици. Да го хванат двама - трима родители /извън училището разбира се / да му счупят костите и нека се жалва после.

Добави коментар

Водещи новини