Вижте новото шокиращо видео с деца на "Ислямска държава" (видео)

  • 23 ноември 2014 07:10

  • 7114
  • 4
Вижте новото шокиращо видео с деца на "Ислямска държава" (видео)
©

Ново видео на ислямистката групировка „Ислямска държава“ се появи в социалните мрежи. На него се виждат индокринирането и обучението на десетки малки деца за войници. Предполага се, че клипът е заснет в Казахстан.

Със заглавието „Надпревара към доброто“, видеото бе разпространено чрез основния медиен клон на групировката „Медиен център Ал Хаят“. Диалозите на клипа се водят на казахстански и арабски. Кадрите са съпровождани и от субтитри на три езика, включително и на английски език.

Видеото с високо качество започва със забавени кадри на две редици въоръжени бойци от Казахстан, които се намират в пустинята. Между двете редици има самотен боец, с шапка с козирка, яхнал бял кон и носещ знамето на „Ислямска държава“.

Всичките бойци са в сиви камуфлажни униформи, с изключение на лидера на групата, който е в черно. Във видеото се казва: „Вижте някои от нашите най-нови братя от Казахстан.

Във видеото също се казва че „веднага щом бъдат готови, те ще се присъединят към армията на „Ислямска държава“. След това на кадрите се появяват децата, които скандират Аллах е велик.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7114 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.12.02 | 10:39

4
русия да му мисли
filmiran

2014.12.02 | 10:39

2
Махнали са го клипа... Иначе кво става с тая ИД? Нали сума ти държави се включиха в ударите срещу тях? Къде са теа удари? Защо няма резултат?... Несериозна работа... Те трябва да бъдат изравнени със земята! Заличени!
717

2014.12.02 | 10:39

3
тихо да не те чуе Бараката, че ще ти изпрати чер муджахидин. Тия трябваше до сега да са избити, САЩ само баламосват хората, като са толкова добри да пратят армия и да се свършва все пак това е проблем породен от тях.

2014.11.30 | 22:04

1
taka nareceniiat ,,NACIONALIST,, ,, PATRIOT,, volen siderov kaci na bial kon isliamistite ot DPS da upravliavat Balgariia . za podkrepata si poluci 9 000 000 vsicko e dalavera.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини