Закопчаха наркодилъри в Пловдивско

  • 22 ноември 2014 15:36

  • 1256
  • 0
Закопчаха наркодилъри в Пловдивско
©

Петима са били задържани при полицейска операция за противодействие на разпространение на наркотични вещества, проведена вчера на територията на ОДМВР - Пловдив.

При обиск на 20-годишния С.Н. от Брезово и претърсване на обитавано от него жилище в на ул. "Васил Левски" в областния град служители от Трето РУ иззели 6 грама амфетамин и грам марихуана. Други 95 грама марихуана и електронна везна със следи от наркотика полицаите открили в павилион на бул. "България", ползван от П.П. /20 г./ от село Розовец. В хода на предприети процесуални и следствени действия. През същия ден полицаи от Второ РУ иззели плик със суха тревиста маса от апартамента на Н.Т. /37 г./ на ул. "Копривщица". След извършена експертна справка е установено, че веществото е марихуана с общо тегло 150 грама марихуана.

Междувременно около 23.40 часа на улица в Карлово от органите на реда били спрени за проверка Х.И. /37 г./ от града и столичанина П.Т. /35 г./, които, като видяли униформените, изхвърлили на земята две топчета с марихуана. Срещу нарушителите са започнати полицейски производства под наблюдението на районната прокуратура.

Последвайте канала на

БТА
1256 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини