Определиха банките, които ще изплащат влоговете в КТБ

  • 22 ноември 2014 13:33

  • 5145
  • 4
Определиха банките, които ще изплащат влоговете в КТБ
©

Банките, които ще изплащат сумите до размера на гарантираните влогове в КТБ, вече са определени.

Изплащането започва на 4 декември.

Официално финансовите институции ще бъдат оповестени в началото на следващата седмица от Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Според информация на "Банкеръ" банките са: "Банка ДСК", "УниКредит Булбанк", ОББ, ПИБ, Пощенска банка, "Райфайзенбанк България", "Алианц България", СиБанк и ЦКБ.

Припомняме ви, че преди дни самият Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г съобщи пред журналисти, че е създадена максимално добра организация за изплащането на гарантираните влогове на хората. Новият шеф на ФГВБ Радослав Миленков каза пък, че препоръчва на всички с влогове в КТБ да не се струпват пред банките в първите дни, когато ще започне изплащането им. Пет години е срокът, в който вложителите в КТБ ще имат възможност да вземат парите си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5145 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2014.11.24 | 01:07

3
Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!

2014.12.01 | 10:04

4
Както е известно, не ББ, а КОЙ(Делян Пеевски) започна кампанията срещу КТБ, Глупост е да твърдите нещо различно! Сега , такива като Вас правят всичко възможно операцията на ДП да се получи, той прехвърли всичко в други панки, направи необходимите цесии и хоп , чистичък! Д а, ама не !

2014.11.23 | 18:21

1
Не Бойко, ти си педерас от Бургас :DDD

2014.11.24 | 01:07

2
ХуЛезич и вЛюбенов – нежно казано...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини