АБВ събра депутати и експерти на семинар. Смятат пенсиите на свинско в Трън

  • 22 ноември 2014 06:41

  • 2738
  • 4
АБВ събра депутати и експерти на семинар. Смятат пенсиите на свинско в Трън
© Булфото

Първи властови семинар в град Трън събра снощи елита на АБВ, научи "Стандарт".

В рамките на два дни всички депутати и членовете на Изпълнителния съвет на партията ще дебатират политики и законодателни инициативи в кокетния спа хотел "Ерма". Президентът (2002-2012 г.) Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в събира своите за анализ на първите дни на правителството. Социалният министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска също ще бъде на партийния форум с доклад за социалните политики, потвърдиха високопоставени източници от АБВ. Само преди дни премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прие настояването на Калфин за коледни добавки на пенсионерите и издейства средствата пред финансовия министър Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

Вчера следобед първи в Трън пристигнаха членовете на Изпълнителния съвет, които не са народни представители, пише "Стандарт". На закритото заседание са коментирани двете ресорни комисии в парламента, за които АБВ ще излъчи представители. Очаква се комисията по отбрана да оглави ген. Михо Михов, а комисията по спорта и младежта - проф. Борислав Борисов. Двамата са и зам.-председатели на ПГ на АБВ в Народното събрание. Тъй като Калфин влезе в състава на правителството, групата в момента е без председател. С двама съпредседатели да работи групата на АБВ е решено от ръководството на партията. Със сигурност единият ще бъде зам.-шефката на парламента Росица Янакиева. Заедно с бившата кметица на Перник на върха на групата се очаква да застане Мариана Тодорова или Иван Славов.

Семинарното меню на азбукарите снощи включвало дроб сарма, свинско печено с картофи, лека салата и шоколадова торта. В неформална обстановка хората на Първанов дебатирали и развиването на структурите по места заради местните избори идната година. Взето е решение всеки депутат да отговаря за още 1 или два региона, тъй като АБВ нямат народни представители във всеки регион.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2738 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.11.23 | 15:55

4
Защо свинско а не Архар?

2014.11.23 | 15:55

3
АБВ са уродливо антиевропейско творение на държавна сигурност! Долу!!!!!!!

2014.11.23 | 15:55

2
Разговорите не са били за свинското с картофи ,а за съвсем друга лапачка.
Леко отклонение от темата

2014.11.23 | 14:16

1
Много красив край на България...Трънско ще ви изненада с чистия си планински въздух,красива,девствена природа и......обезлюдяване...за съжаление!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини