Бъчварова: Коалицията е много изстрадана и политиците го осъзнават

  • 21 ноември 2014 21:04

  • 2162
  • 7
Бъчварова: Коалицията е много изстрадана и политиците го осъзнават
©

Още от самото начало знаехме, че това управление няма да е лесно. Надявам се нещата в коалицията да се успокоят. Все още сме в процес на диалог. Настоящата ситуация ни изненада, защото предварително бяхме договорили стъпките си. Самите ние се учим да управляваме коалиционно. Това каза вицепремиерът Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. в предаването "Панорама" по БНТ.

Към момента тези различия не водят до големи разломи в коалицията, увери Бъчварова. Ще ми се трудностите, през които минаваме да са едно ново начало в политическия ни живот. Подготвени сме за много дебати преди приемането на бюджета. Радваме се, когато има много и различни мнения, това ще ни помогне да достигнем до определено решение. Бъчварова посочи, че политическите назначения са били ясни и недоумява защо от Патриотичния фронт са толкова гневни.

За обвиненията, че управляващите правят чистка в администрацията, вицепремиерът подчерта, че в ГЕРБ са се отказали да правят подобно нещо. "Обществената чувствителност е полезна за нас, тя ни дава ориентири. Не сме застраховани от грешки и се опитваме да не ги правим".

Заложили сме със самото споразумение определена рамка, от която няма да излизаме. Фактът, че относително бързо успяхме да се справим с екипите говори, че можем да се разберем. Тази коалиция е изстрадана и хората го осъзнават. Всичко, което преживяхме през последната година и половина ни показа, че трябва да имаме нов стил на управление. В голяма степен помъдряването на политиците зависи от всеки един от нас. Всички показаха едно по-добро лице, убедена е Бъчварова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2162 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.02.28 | 12:08

7
основанията за сработването са твърде далеч от истинноста ,ако мислите че милиционерските акции са нещо НОВО ? или овладяване на ведомства/ с хиляди вратички за крадене по закон / Уж за ОБЩЕСТВЕНОТО добруване ? нима не виждате че държавата Ви не е грипозна ТЯ е раково болна а къде е образуванието ? всички знаем

2015.02.28 | 12:07

6
БЪЛГАРИТЕ СА НАТИКАНИ В ЪГЪЛА, БЕЗ ПАРИ,БЕЗ РАБОТА БЕЗ ЗДРАВЕ,БЕЗ САМОЧУВСТВИЕ , АКО ВИЕ ДЪРЖАХТЕ НА БЪЛГАРЩИНАТА---ПАТРИОТИТЕ НЯМАШЕ ДА СЕ ГНЕВЯТ!ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ! ТУРСКИТЕ ПАРТИИ НИ СЕ КАЧИХА ВЕЧЕ НА ГЛАВИТЕ!НЕ ВИЖДАТЕ ,ЛИ КАКВО СТАВА?!НЕ ЛИЧИ ДАЛИ Е БЪЛГАРИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ ВЕЧЕ ТУК!!!!СПРЕТЕ ТЕЗИ МРЪСНИ ТУРСКИ ФИЛМИ,НОВИНИ И ВСИЧКО ТУРСКО!!!!

2015.02.28 | 12:07

5
Най-гнусната коалиция е ГЕРБ ДПС , ония ден заедно гласуваха да се запази плоския данък УБИЙЦИ !

2015.02.28 | 12:07

4
Браво на ГЕРБ , истински политици

2014.11.23 | 12:48

2
Да-истински американци........
Веселяка

2014.11.23 | 12:49

3
Тези алчни хора трябваше отдавна да са в затвора, а не сега да грабят народа.

2014.11.23 | 09:59

1
Новите поданици на страната ще са български сирийци, български иракчани, може би български европейци?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини