Манолова: Боли ме, че БСП не е достатъчно силна, за да спре ГЕРБ

  • 21 ноември 2014 18:30

  • 5217
  • 43
Манолова: Боли ме, че БСП не е достатъчно силна, за да спре ГЕРБ
©

Депутатите не се държат по начина, по който трябва да се държи едно семейство. Днешният ден в НС даде пример как не трябва да се държат хората. Това каза депутатът от БСП лява България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в предаването "Още от деня" по БНТ.

Предлагам всички щурави предложения, които се правят в Народното събрание да не се обсъждат в студиата.

С управлението на ГЕРБ се връща диктатурата и погазването на демокрацията. Те ограничават правото на глас на опозицията. До такава степен депутатите от РБ са се захласнали по постовете и желанието за власт, че станаха участници в задкулисните сделки на ГЕРБ. Те приеха днес правилник, който ощетява дори тях, посочи Манолова.

Депутатката изказа своето остро възмущение от приемането на новия правилник на НС. Днес за първи път управляващите предложиха да се наказват депутатите за обидни изказвания. Аз смятах да кажа на здравният министър, че е лицемер, но сега няма да мога, отбеляза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 ще преценява дали съм направила непримерено изказване срещу крехката душевност на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, например.

Това са абсурдни текстове, категорична е Манолова. Според нея те дават възможност на председателя на Народното събрание да изгони колкото си иска народни представители, накърняващи душевност на определени персони. Тези промени бяха приети без да има нужния кворум. Заради това ние ще се обърнем към Конституционния съд. Това е удар върху парламентаризма, посочи Манолова.

Народните представители са наказателно неотговорни в изказванията си и това е записано в Конституцията. Сега се въвежда дисциплинарното наказание и то при субективна оценка. Единствената ни възможност за протест е пред председателят, който е Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23, това е безумие. Тя е първа сред равни. Тя не е обективният председател. Коалиционните партньори са се съгласили да подкрепят всички безумия на ГЕРБ в замяна на постове, отново подчерта Манолова.

Това е най-недемократичният правилник на Народното събрание, отбеляза острието на левицата. Тук става дума само за това как беше структурирано новото управляващо мнозинство. Днес станахме свидетели по какъв начин ще се взимат решенията в новия парламент. За първи път се вкарват мракобеснически текстове.

На въпрос как вижда бъдещето на БСП, Манолова каза: "Наистина ме боли. Сигурна съм, че това управление ще се провали. Боли ме, че БСП не е достатъчно силна, за да спре действията на тази коалиция. Няма да можем да поведем народното недоволство срещу ГЕРБ", призна Манолова.

БСП е в криза и това се видя от резултатите от изборите. Важно е, че ние загубихме доверието на хората, както и своя морален авторитет. Сегашното ръководство не е в състояние да извърши сериозни реформи. Това е наложително и затова моето предложение е да направим вътрешно допитване в структурите ни, дали да се извършат сериозни промени. Трябва да насочим усилията си към младите хора, за да променим партията и тя да стане конкурентноспособна. Хората, които симпатизират на левите идеи не заслужават такава партия, категорична беше Манолова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5217 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар

2015.06.20 | 02:24

42
Не се притеснявай Майче , няма да е за дълго герберасткото извращение

2015.06.20 | 02:24

43
Ти не разбираш ли че БСП и всички други партии, ще са вечно губещи от ГЕРБ? Събуди се червен боклуко и възмъжавай, мина времето на червените отрепки
истината

2015.06.20 | 02:24

41
Еее боли не боли - свиквайте... 45 години + още 25 години са прекалено много време на България да бъде управлявана от хора с недостатъчно интелект - нужен за това. Произхода ви е такъв че нямате ген за управление на каквото и да е свързано с икономика и финансии, търговия, туризъм, енергетика. И докато България се управлява от наследството на хора, който произхождат от пастири и подобни на акъл, както се случва в последните 45 + новите 25 години(понеже властта и парите са у вас) - всички виждат резултата - България е най-бедната страна в Европа с най-ниски заплати в ЕС. Движи се някак на автопилот - обаче буксувайки... Не може да я изкарате от калта, в която я вкараха вашите родители, защото сте НЕКАДЪРНИ за това:) Доказахте го за 25 години точка

2015.06.20 | 02:23

40
ZATVORI SI PLUVALNIKA PARANTIO GADNA. NAGLA KOMUNISTICHESKA PACHAVRA. NAGLA LAJKINA I KRADLA.
Троп

2015.06.20 | 02:22

37
Привет ,тролчета на ГРОБ ! Закусихте ли ? Паричките ,Бокови -стигат ли ви ? Тогава дружно и в хор - джафкайте ! А,ако ,ви спрат дажбата -пак ли ще лаете ! Или -това по- инерция ? Но,когато джафкате -поне нещо умно -да е ! А не само псувни и глупости - и това ви го разрешават ,а моето - няма и да го пуснат !
Чичовите червенотиквеничковчета

2015.06.20 | 02:23

39
Червен боклук !! Ще го лапате на ГЕРБ докато ви уврат чугунените комуноидни кратуни и си признаете че сте крадливо и негодно котило !!

2015.06.20 | 02:23

38
VIE STE TEZI KOITO DJAVKATE I SIPETE POMIA, OSVEN NAGLO DA LAJE I KRADE KAKVO DRUGO E NAPRAVILA TAZI KURVETINA I PACHAVRA MAIA MANOLOVA DOSEGA V JIVITA SI ZA BALGARIA. 75 DOKARAHTE NAZIATA DO PALNA DEGRADAZIA URODLIVI KOMUNISTI. POSLEDOVATELITE NA KOMUNISTICHESKITE IDEE BORZI ZA DEMOKRAZIA. NAISTINA LI TAZI PACHAVRA MISLI CHE NIAKOI I VIARVA. PACHAVRI SI MAIO,NARODA TE PREZIRA. ZATVORI SI PLUVALNIKA I SE SKRII V NIAKOIA PARTIZANSKA KOLIBA,

2015.06.20 | 02:22

36
България ще се оправи едва, когато "бившите" членове на бившата комунистическата партия се махнат от властта!
ke...star

2015.06.20 | 02:22

35
ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ !!!
naco

2015.06.20 | 02:22

34
Че,как да се държат като едно семейство бе г-жо Манолова,след като самите Вие ги РАЗДЕЛИХТЕ в уж различни "партии" ,с ЦЕЛ-ОГРАБВАНЕ на България? КОНТРОЛ-никакъв,ВИНОВНИ-няма,а МИЛИОНЕРИТЕ все повече и ПОВЕЧЕ! А,иначе имаме БСП,уж защитник на бедните,но "партия" управлявана от МИЛИОНЕРИ,не допускащи до върха ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ,милеещи за България,които все още ги има!
реалист

2015.06.20 | 02:21

33
Ами защо ще търпиш болка, посипи главата си с пепел и си иди на село, където ти е мястото

2015.06.19 | 23:30

32
ама кога се дупихте на дпс турците не ви болеше нали?

2015.06.19 | 23:30

31
"Боли ме, че БСП не е достатъчно силна" - и мен ме боли за БСП едно нещо, но ако го напиша модератора ще ме изтрие веднага!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини