Гонят сваляч №1 от всички страни (видео)

  • 21 ноември 2014 07:40

  • 7871
  • 5
Гонят сваляч №1 от всички страни (видео)
©

Свалят №1 в света Жулиен Блан безспорно умее да покорява жените, но се оказа, че не е желан в много държави, пише в. "Телеграф".

Мъжът беше прокуден от Австралия заради "грубо отношение към жените" и му беше лепнат етикетът "най-мразеният човек на света", а Южна Корея обмисля да не го пуска в страната за семинар заради спорната му слава. Във Великобритания пък Блан успя да настрои хиляди жени срещу себе си и те вече са инициирали подписка, с която настояват вътрешния министър Тереса Мей да не го допуска в кралството по никакъв повод.

25-годишният Жулиен е роден в Швейцария, но реализира своя талант в САЩ. В момента той е старши треньор в компанията за запознанства Real Seocial Dynamics, която е основана от Тайлър Дърдън и Ник Хо -Папа. Блан се занимава с преподаване на основните принципи на свалянето вече шест години. Преди да се отдаде на любовните задявки, той се е занимавал с музика, но това се оказало не особено доходоносно, пък и неговият талант да сваля жени не е останал незабелязан. Кук видял как "действа" с нежния в нощен клуб в Лос Анжделис и веднага го взел под крилото си. Жулиен надминава учителя си, но всички признават, че неговата тактика е по0скоро манипулативна, а подходът му към жените е агресивен.

Факт е обаче, че на всеки негов семинар залите са претъпкани. Хората плащат по 3000 долара, за да чуят "майстора".

Блан винаги е започвал лекцията си с думите: "Защо трябва да намирате извинения, за да заговорите момиче?". А петте принципа, на които учи мъжете, които си плащат са: "1. Никога не заставайте директно срещу жената, винаги отстрани, за да не изглеждате застрашителен. 2. Не мънкайте, говорете ясно и отчетливо. 3. Не се въртете около жената като лоша миризма. 4. Опитайте се да отведете жената далеч от групата жени, с която е дошла в заведението, за да можете да говорите на четири очи. 5. Не си тръгвайте, преди да получите номера на телефона й.

Но той невинаги е толкова учтив по време на лекциите си. Неговата циничност му причини много неприятности в Австралия. Той бе изгонен миналата седмица оттам, и то най-позорно. Наложи се да се извини, и то в интервю за една от най-големите новинарски телевизии в САЩ - Си Ен Ен. Поводът за раздразнението на австралийците стана провокативно видео, заснето на семинар на Жулиен в Токио. "В Токио, ако сте бял мъж, можете да правите каквото пожелаете. Просто се разхождах по улиците, хващах главите на момичетата и ги слагах отпред. А те викаха "пикачу", обяснява Жулиен на записа пред смаяните мъже и жени на лекцията му. Но това не е всичко. Той дори хваща една от жените, която присъства на лекцията, и завира главата й между краката си, за да демонстрира нагледно думите си.

"На 100% поемам отговорност за думите си и се извинявам за тях. Безкрайно много съжалявам", каза той пред Си Ен Ен. "Ще се чувствам ужасно, ако съм най-мразеният мъж на света", каза той и допълни, че хващането на жената от публиката е било проява на лошо чувство за хумор. "Нямах намерение да съм лош", призна той.

Но извинението очевидно не му помогна особено. Петицията, с която британски феминистки искат от вътрешния министър да забрани влизането му на Острова, вече е събрала 156 000 подписа.Подобна подписка има в Канада и Япония. Южна Корея пък смята да не го пуска за планирания на 4-6 декември семинар в страната.

Феминистки от азиатската страна са организирали петиция и вече са събрали 50 000 подписа, с която настояват службата по имиграция да забрани на Жулиен да влиза в държавата. Те смятат, че той учи хората как да "упражняват насилие върху жените и да ги изнасилват".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
7871 5

Коментари 5

Добави коментар
Val

2014.12.16 | 19:37

5
tozi triabva da go zatvoriat vijte mu pogleda ako tova e normalen chovek az sam ot Lunata

2014.12.16 | 19:37

4
Този е социопат , не му дреме грам от нищо и се забавлява тормозейки жените, който всъщност са главните виновнички този да е с такава репутация и да му ръсят по 3к. на човек. Вие прости женски сте го направили това което е вие и сега мъ сърбайте това което излиза от него.

2014.12.16 | 19:37

3
Този е тотално откачил. Комплексар който унижава жените.

2014.12.16 | 19:37

2
Тея феминистки защо не протестират срещу пакистанските сводници?
12

2014.12.16 | 19:37

1
Любопитно ми е защо всички феминистки са грозни?????

Добави коментар

Водещи новини