Шарапова си призна: Бива ме само в тениса

  • 20 ноември 2014 21:28

  • 7241
  • 2
Шарапова си призна: Бива ме само в тениса
© Getty Images/Guliver

"Не съм добра танцьорка. Има много неща, в които не ме бива.Не съм се усъвършенствала в кухнята, но наистина обичам храната”, каза блондинката пред Yahoo Beauty.

"Наистина ми се иска да готвя добре, особено за бъдещите ми деца”, добави звездата. Макар че любовта на мъжа минава през стомаха, Григор Димитров, изглежда няма против липсата ѝ на умения в кухнята. Двойката е заедно от 2012 г. и напук на честите слухове за раздяла, все още се обича и държи на връзката си.

Пред медията Мария размишляваше и по повод успеха, за когото според нея човек трябва усилено да работи. "Аз се трудих за късмета си,не съм го очаквала просто да ме връхлети. Волята и решителността са ключови за постигането му”, допълни Шарапова.

Относно външния ѝ вид, спортистката е категорична, че красотата се базира на грижата на кожата, а не на тоновете макияж върху нея.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
7241 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.11.24 | 10:26

2
Това е хубава блядка.

2014.11.24 | 10:26

1
Дреме му на Григор , че не може да готви. Пръдват и в тях влиза вип кейтъринг, или веднага им дават маса в който ресторант си поискат. Пари бол , да вечеряш по 9 пъти на ден, без значение колко струва. И аз взимам такава булка без скилл в кухнята.

Добави коментар

Водещи новини