Задържан с фалшиви пари получи инфаркт в ареста

  • 20 ноември 2014 21:04

  • 3399
  • 0
Задържан с фалшиви пари получи инфаркт в ареста
©

Арестант направи инфаркт след задържане под стража в следствения арест в Благоевград. Веднага след това мъжът по спешност е приет в кардиологията на МБАЛ-Благоевград. Животът му е спасен, след като е свикан лекарски екип от кардиоинвазивни специалисти и е извършена спешна манипулация с поставяне на стент, съобщава struma.bg.

Инцидентът с 52-годишния земеделски производител Жарко Миланов от Македония стана 40 дни след задържането му под стража. От няколко дни арестантът се чувствал зле, оплаквал се от болки в областта на гърдите и обща отпадналост, през изминалото денонощие спрял и да се храни, усещал задух и изпотяване.

Вчера сутринта под охрана с полицейски конвой е транспортиран до спешно отделение, където след лекарския преглед и направени изследвания е установен инфаркт.

Той е арестуван преди 40 дни на ГКПП - Станке Лисичково за разпространение на фалшиви 400 евро в Черна гора, за деянието му има издадена европейска заповед за задържане. Мъжът е земеделски производител, деянието му не е с голяма обществена опасност и е жертва на законите, прилагани от българското и европейското законодателство. В момента обжалваме решението на Окръжен съд - Благоевград за екстрадирането му в Черна гора пред Апелативния съд”, обясни адвокатът му.

Арестантът остава за лечение под полицейска охрана в кардиология на МБАЛ - Благоевград.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3399 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини