Крадци свиха стотинките и парфюмите на Камен Воденичаров

  • 20 ноември 2014 14:27

  • 2396
  • 1
Крадци свиха стотинките и парфюмите на Камен Воденичаров
© Булфото

Жилището на актьора Камен Воденичаров е било обрано преди няколко дни. Крадците са влезли през терасата на петия, последен етаж в кооперация на ул. "Г.С Раковски". Те са се спуснали от покрива с въже и се приземили на балкон в съседния вход. Оттам са се прехвърлили на терасата на актьора. Разбили са вратата на кухнята и са се промъкнали в дома на Воденичаров, разкри самият той.

"Взели са телефони, фотоапарати, очила, скъпи запалки, бижута и т.н. Подадох сигнал в Първо РПУ, дойдоха полицаите, провериха всичко, но толкова скоро едва ли ще има резултат. Никой не е видял извършителите, явно е било тъмно. Явно са ме следили и са ме наблюдавали, което най-много ме тормози. Ужасно е усещането някой да ти влезе в жилището. Полицаите видяха, че има въже, вързано за комина. Крадците са счупили металните шишове, които препятстват преминаването и са разбили вратата на кухнята в жилището ми. Всичко беше по земята, документите ми бяха разпилени", сподели актьорът.

Постепенно откривам още липси. Снощи открих, че ми няма няколко шишета с парфюми. Най-смешното е, че са взели стотинките от един буркан от туршия, които са на обща стойност 30-40 лева. Доста професионално изпълнението на преминаването, на влизането в жилището. Изглежда кокошкарско престъпление, но са влезли доста професионално", комент още Воденичаров.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2396 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.11.21 | 19:12

1
Radvai se ,che ne sa ti gepili vibratora,razprano geiche !

Добави коментар

Водещи новини