Имаме средно по 44 секс фантазии в живота си

  • 20 ноември 2014 09:01

  • 2149
  • 0
Имаме средно по 44 секс фантазии в живота си
©

1 500 души доказаха, че човек може да има около 44 секс фантазии. Те участваха в изследване на учени в Канада, цитирано от News7.

Анкетираните разкриха най-интимните си желания. Най-популяртни очаквано са мечтите да си роб, тези за групов секс, анален и орален секс, секс на необичайни места, или секс с някой, различен от сегашния партньор.

Разбира се, тъй като фантазиите не познават ограниченията на материята, те могат да бъдат най-разнообразни.

95% от участниците в изследването си фантазират всеки ден. Малка част обаче споделят това с партньора си, тъй като доста честичко фантазиите им включват друг човек или пък са за неща, които сегашният партньор не би искал да направи.

Анкетираните не желаят да сбъдват фантазиите си, защото партньорът може да бъде поставен в неловка ситуация или пък да се обиди.

Фантазиите са толкова разнообразни, че за наша голяма изненада, някои дори нямат щастлив край. Така например, една от най-честите фантазии е как дамата дърпа секси колега за вратовръзката и те се усамотяват в някой офис, за да се отдадат на ласки. Ако това обаче се случи, случайно шефът може да нахълта в стаята, а след това и двамата да загубят работата си.

Последвайте канала на

2149 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини