Онлайн игра дава стипендии на ученици и студенти

  • 20 ноември 2014 08:09

  • 1797
  • 0
Онлайн игра дава стипендии на ученици и студенти
©

Международният колеж в Добрич ще раздаде стипендии в евро като награда в онлайн игра, подобна на "Стани богат", която колежът организира по повод Световната седмица по предприемачество, съобщават от школото.

Целта е да се мотивират младите хора да бъдат креативни, иновативни, да развиват своето въображение и новаторски дух, като в надпреварата могат да участват ученици и студенти. Играта се състои от 15 въпроса, като при затруднение играчите могат да се възползват от 3 жокера - статистика на отговорите, 50 на 50 и насочващ жокер), допълват още от колежа, пише в. "Стандарт".

Училището е определило и наградите - след 3-и, 6-и, 10-и и 15-и въпрос участникът печели т.нар. "сигурни суми" - т.е. дори при грешен отговор по-нататък, той прибира тази сума.

За всеки даден правилен отговор на посочените по-горе въпроси участниците печелят стипендия за обучение в съвместните британски бакалавърски/магистърски програми на ВУМК (Варна/Добрич) и Cardiff Metropolitan University, Великобритания - за три верни отговора - 250 евро стипендия, за 6 верни отговора - 500 Евро стипендия, за верни отговори на 10 въпроса - 750 евро, и на всички 15 въпроса, ако е отговорено вярно - 1000 евро стипендия.

Всички желаещи да играят трябва да се запишат до 21 ноември, като подадат данни на имейл, посочена в сайта на Висше училище международен колеж Добрич, като всеки регистриран ще получи линк и достъп (username and password) до играта, който ще е валиден в продължение на 3 дни от изпращането му. Участниците имат право да играят само веднъж. Победителите ще бъдат оповестени на 15 декември 2014.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1797 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини