Йордан Цонев: Тази актуализация на бюджета е абсолютен нонсенс

  • 19 ноември 2014 08:20

  • 2698
  • 7
Йордан Цонев: Тази актуализация на бюджета е абсолютен нонсенс
©

Още в края на миналия мандат от ДПС казахме, че има нужда от актуализация на бюджета. Вчера се въздържахме, защото според нас тези параметри на актуализацията не са подходящи. Въздържал се означава, че ние подкрепяме актуализацията, но не и параметрите.

Това каза в сутрешния блок на БНТ Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС. Служебният кабинет направи над 300 млн. разходи повече от предвиденото. Събирането на приходите е драстично изостанало и то при положение, че през втората половина на годината винаги има ръст в събираемостта. Служебното правителство изхарчи над 1 млрд. заедно с европейските средства. Това е причината да гласуваме "въздържал се". Тази актуализация ни предлага да не се увеличават приходите, а да се увеличават разходите. Това е абсолютен нонсенс. За КТБ повтаряме едно и също нещо от няколко месеца. Трябва да има разследване и всички да си понесат отговорността. Всичко по КТБ трябва да стане ясно. На виновниците трябва да им се потърси съдебна отговорност, категоричен беше Цонев.

Нямам усещането, че Иван Искров е станал жертва на политиците. Според мен той не е жертва на нищо. Просто регулатора не си е свършил работата. Вероятно и политиците имат вина. Други институции също са допуснали пропуски. Точно поради тази причина трябва разследване за КТБ. Аз никога не съм имал влогове в тази банка. Членове на моето семейство също. Никой не може да иска оставката на Иван Искров. Той трябва да реши сам да си я подаде, обясни Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на.

Патриотичният фронт прави димни завеси. Те никога няма да оттеглят подкрепата си към кабинета, защото много искат да са във властта, но искат и да запазят избирателите си. За това правят тези номера. ДПС никога няма да подкрепи това правителство, докато в него има партии като ПФ. Отделни решения на кабинета ще подкрепяме. Говоря за оставянето на плоския данък. Това е нещо, за което ще гласуваме "за", поясни Цонев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2698 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.09.04 | 21:46

4
Как се нарича човек, предал се доброволно на чужда вяра?
stoyan

2015.09.04 | 21:47

7
ПЕДЕРАС

2015.09.04 | 21:47

6
богат ибрикчия
Батко Любо

2015.09.04 | 21:47

5
Волен Сидеров

2014.11.19 | 11:51

1
E ako ne ti haresva Volen Siderov moje i Haho Efendi ili nqkoe ot vsi4kite mu drugi podobni imena...Neosporim fakt e oba4e,4e trima sa horata v nashata istoriq,izvarshili nai-ujasnite nacionalni predatelstva i istoriqta za vinagi shte gi zapomni s tezi im deqniq !!! Tova sa: purvo onaq baba,koqto pokazala na turcite tainata pateka za da vlqzat v tarnovskata krepost,posle pop Krastiu i treto,no dale4 ne posledno po vajnost v tazi nasoka e imeto na Volen Siderov-nai golemiq i jalak nacionalen predatel,koito nasheto pokolenie e vijdalo !!! Za tova trqbva vseki balgarin,koito go sreshne po ulicite da mu se izpliue v liceto !!!

2015.09.04 | 21:46

3
дали му се празнят върху очилцата? в сараите

2015.09.04 | 21:46

2
НАЙ ГОЛЕМИЯТ БАНДИТ НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПРЕХОД !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини