Не можете да я накарате да изпита оргазъм? (18+)

  • 18 ноември 2014 14:25

  • 8547
  • 0
Не можете да я накарате да изпита оргазъм? (18+)
©

Рядко влизаме при колежките, но когато се случи, сме готови да отидем до кухнята и да премахнем атрибута! Какво? И ние искаме да направим една диета с трички, но за жалост винаги свършваме до свинските пържоли с бира. Виждаш ли, колежките имат проблем и не могат да стигнат до оргазъм. Проверихме в центъра за градска мобилност, но се оказа, че няма такава спирка, дори проверихме обстойно маршрута на автобус 69 - най-съмнителен ни се стори.

Оргазмът не е нещо толкова сложно за постигане, но подозираме, че това е поредната скрита реклама на "50 нюанса сиво". Дами, не си губете времето с четене на тази книга, порното отдавна изпреварва всичко, а нека не забравяме, че нежните същества писаха и за него, опорочавайки го с "бабиния апартамент". Имате проблеми с оргазма? Ако не сте болни от аноргазмия. Предлагаме следните откриватели за достигането на дългото и искрено "О-о-о!".

Комплименти

Факт е, че оргазмът идва от женския мозък и когато е под постоянно напрежение южната граница става Сахара и входът е забранен. Вашата партньорка и съпруга със сигурност има красиви черти, след като сте я избрали, но след като изкарате около 10 месеца заедно и вече започвате да мислите планове за убийство, защото не може да я понасяте. Сексът също не е на ниво и бавно и сигурно намалява. Правили сме експеримент от този вид и стояхме на ръкоблудство повече от месец, за да проверим кога точно милото ще усети онази естествена 25-сантиметрова празнина, която можем да запълним - практически можем само 5 сантиметра, ама решихме да се похвалим, нали няма как да го видите през интернет! Жената в сексуалната зона е като мъжът в приятелската зона - в първият случай е трудно за влизане, а във втория имаме проблем със излизането. Ако искате милото да бъде конкуренция на ВиК, започнете да правите комплименти. Звучи Ви клиширано? Опитайте и пак ще си говорим. Разбира се, комбинирайте думите с действия и плясвайте това дупе, когато минава покрай вас, все пак искаме да правим секс, нали?

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
8547 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини