Студентка в Холандия е новата "Мис Вселена България"

  • 18 ноември 2014 07:30

  • 5732
  • 2
Студентка в Холандия е новата "Мис Вселена България"
©

22-годишната Кристина Георгиева, която е родена в София, но живее от няколко години в Холандия, е новата носителка на титлата „Мис Вселена България”. Красавицата е студентка в страната на лалетата, където изучава бизнес администрация. Тя се прибра у нас специално за конкурса, без да очаква да го спечели.

„Досега никога не съм се занимавала с мода и не мога да повярвам, че спечелих. За мен това е едно голямо предизвикателство и нямам търпение да замина за Маями, където на 25 януари ще се състои грандиозният световен финал на „Мис Вселена”, заяви финалистката, пише в. "Монитор".

Кристина вярва, че тази изява ще допринесе за развитието й като личност. „Аз съм малко по-стеснителна и мисля, че тази изява ще ме разчупи”, обясни студентката. Тя има амбиции да продължи образованието си в Лондон, където да специализира в сферата на маркетинга. Освен с визия смята, че ще изпъкне на конкурса на Доналд Тръмп и с интелект.

Кристина Георгиева грабна титлата „Мис Вселена България 2014” в оспорвана конкуренция завчера. Короната й бе връчена от миналогодишната победителка Венета Кръстева. На събитието, провело се в ивент залата на мол „Парадайз Център”, дефилираха общо 20 момичета. Подгласнички на Кристина станаха Радинела Чушева, Евелин Николова и Памела Кръстева.

Последвайте канала на

Novini.bg
5732 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
mery

2014.12.30 | 10:22

2
Bravo na nashteto momiche!

2014.12.30 | 10:22

1
Kade otide onia krokodil.

Добави коментар

Водещи новини