Мъже си слагат гърди, за да разберат жените

  • 17 ноември 2014 08:28

  • 4750
  • 3
Мъже си слагат гърди, за да разберат жените
©

Журналисти си направиха женски гърди, за да разберат по-добре нежния пол. Това е най-шантавият експеримент на годината в Германия, пише в. "България днес".

Двама радиоводещи от берлинското радио "Джем ФМ" лягат под скалпела на пластичен хирург, за да се сдобият с цици. 31-годишният Джон и неговият набор Рашид получават по 2 литра имплант, с който стават конкуренция на надарените мацки. Идеята е да влязат в кожата на дамите и да изпитат съвсем истински какво е да имаш бюст, пише "Билд".

Малко преди операцията двамата все пак изпитват съмнения. "Мамо, съжалявам. Синът ти не знае какво прави", каза Рашид, преди да бъде упоен на хирургическата маса.

Колегата му Джон пък доведе за смелост съпругата си и дори се премени с нейните бикини за още по-автентична роля.

Добрата новина все пак е, че изкуствените гърди не остават завинаги. В телата на журналистите е инжектиран не силикон, а разтвор от готварска сол, който постепенно ще бъде усвоен и разграден от организма.

Вече с напълнени сутиени двамата продължават експеримента си. От клиниката отиват направо във фитнес студио, за да усетят как едрогърдите мадами тренират. Резултатът е отрезвяващ.

"Циците и сутиените са мъчение. Всяка жена трябва да получи орден за носенето на тези чудовища", споделят единодушно Джон и Рашид.

Последвайте канала на

Novini.bg
4750 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.24 | 10:11

3
aman ot pederasi.NA ZEMIATA I TRIABVA DAJD , NA JENATA MAJ.

2014.11.24 | 10:10

2
Това не са мъже!
Val

2014.11.24 | 10:10

1
Bravo! Za naukata vsichko moje a kriticite po gore go duhaite

Добави коментар

Водещи новини