Красимир Велчев: Медиите са първата власт

  • 14 ноември 2014 18:31

  • 1731
  • 3
Красимир Велчев: Медиите са първата власт
©

Когато говорим за медиите винаги съм казвал, че те са четвърта власт, но те са първа. Те ръководят останалите три. Това каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на в предаването "Още от деня" по БНТ.

С партийните медии аз не разговарям, защото не съм сигурен, че няма да изкривят моето изказване. Съмнявам се не в журналистите, а в редакторите, които решават какво да бъде излъчено.

По-рано днес Велчев заяви, че в Конституцията медиите трябва да станат официална четвърта власт. По този начин няма да има намеса във властите, защото е недопустимо партии или депутати да имат медии. Хора, които участват в трите власти, не могат да участват в четвъртата, смята той. Както аз не мога да се намесвам в работата на правораздаване, съд, прокуратура, както не трябва да се намесват народните представители в изпълнителната власт, така не би трябвало по никакъв начин те да се намесват и в медиите, посочи Велчев.

Предложението ми всички депутати да минават психо тест все още стои на дневен ред. Това е необходимо, както и да се явят на тест за наркотици. Предлагам, когато има съмнения срещу някой депутат да се подлага на детектор на лъжата, посочи Велчев.

има въпрос, които са залегнали в програмите на партиите, които ни подкрепят. Тези въпроси изискват време, за да се съобразим и с мнението на гражданското общество. По този начин Велчев коментира предложението на коалиционния си партньор Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и за въвеждането на лустрация.

Не е сега времето да лансираме идеи, които разединяват обществото, призова Велчев. Ние вече показахме на Европа, че можем да се обединим, така че не е сега това време.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1731 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.04.27 | 17:59

3
Е в такъв случай сидерастката диария , наречена ТВ Алфа , каква се явява -- партийна или депутатска медия !! Ами пасквила , наречен в-к Атака , той какво е ?? А В-К ЧУМА -- той от 25 год си е на червената смрад !!
пълно медийно затъмнение

2015.04.27 | 17:38

2
ми кво правим с боко-нова тв..

2015.04.27 | 17:37

1
Ще върнем комунизма другарю Велчев само официоз на ГЕРБ.Вие бяхте член на БКП разбираемо е.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини