Американка смали три пъти гигантския си естествен бюст

  • 14 ноември 2014 14:34

  • 10238
  • 1
Американка смали три пъти гигантския си естествен бюст
©

40-годишна американка доброволно се подложи на операция за намаляване на бюста, който пораснал по естествен начин до невероятния размер 36NNN.

Феноменалните бомби на Кериша Марк се раздули в края на третото десетилетие от живота й. Заради пищното деколте жената страдала от остри болки в гръдната област, мигрена и силни болки в гърба, врата и раменете, пише в. "Новинар".

Първоначално надарената дама си помислила, че е застрашена от инфаркт или има мозъчен тумор, но медиците установили, че бомбастичните й размери водят до всички болежки. Марк страдала от гигантомастия – рядко срещано прекалено уголемяване на млечните жлези, което се получило вследствие на хормонален дисбаланс. Диагнозата гигантомастия се поставя на жени, чиито гърди са по-тежки от 3% от телесната маса на пациента.

Надарената жена смятала, че състоянието й е по-скоро проклятие, отколкото благословия, тъй като хората по улиците непрестанно я зяпали, питали дали гърдите й са истински и настоявали да ги опипат.

За да води отново нормален начин на живот, американката се подложила на редукционна мамопластика. Сега тя може да тича и скача на воля – действия, които до съвсем скоро са били немислими заради огромния бюст, който задължително бил държан под контрол с помощта на метри тиксо.

Лекарите отстранили от гърдите на Марк тъкани с тегло около 7 кг. Надарената дама вече може да се похвали с пълна чашка с размер DD. С орязването на деколтето дамата напомпала самочувствие. Първото желание на Марк след операцията било да си купи красив сутиен и да носи рокля без презрамки.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
10238 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
petko mi4ew

2014.11.22 | 18:10

1
gospod kadrto dawa dawa I to mn/az za moita kakwo da kaja--DYZKA.

Добави коментар

Водещи новини