Българин пусна в ebay кибрит с лика на Плевнелиев

  • 10 ноември 2014 10:57

  • 1921
  • 0
Българин пусна в ebay кибрит с лика на Плевнелиев
©

Българският музикант от Дъблин, с псевдоним Станчо Банджо, пусна обява в ebay за продажба на кибрит за ритуални запалвания с лика на държавния глава и със снимка на депутатите, пише "24 часа".

Кибритът струва 89,90 евро. „Искате ли да се стоплите през зимните месеци по запомнящ се зрелищен и нестандартен начин? Предлагам на вашето внимание кибрит за ритуални запалвания - ограничена серия. Да се употребява само по предназначение! Да се пази далеч от деца! Употребата на изделието води до необратими странични ефекти! Някои от тях са със сериозен психически или летален изход - с преждевременна нежелана смърт, със страдания на хора, свързани емоционално с ползвателя, с вероятност от появата на последователи, създаване атмосфера на безнадежност и с отсъствие на траен интерес и внимание от страна на официалните лица, към които е насочена употребата му", пише в обявата.

Според правилата за продажба в ebay е забранено да се продават материали с порнографско съдържание, лекарства, алкохол, наркотици, пропагандни материали и д.р. Забранените стоки са много. При нарушаване на правилата, всеки може да подаде жалба в електронен вариант. Веднага щом се установи, че обявата не отговаря на правилата на сайта, тя се премахва.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1921 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини