Пеевски и Москов проведоха задочен спор в кулоарите на НС

  • 07 ноември 2014 12:31

  • 2805
  • 1
Пеевски и Москов проведоха задочен спор в кулоарите на НС
© Булфото

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на отговори на нападките на депутата от Реформаторския блок Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, предаде репортер Novini.bg.

Припомняме ви, че гласеният за здравен министър Москов обяви от парламентарната трибуна, че ДПС е проклятието на България. "Плаващата коалиция ражда чудовище, нали г-н Пеевски", попита Москов.

"Вижте интересния блясък в очите на Москов", отговори Пеевски в кулоарите на парламента. Попитан от журналистите какво му говори този блясък, депутатът от ДПС отговори: "На вас трябва да ви говори".

От своя страна Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва коментира, че не знае какви знамения вижда Пеевски в неговия поглед. "В погледа ми няма блясък. има тъга, от тежката ситуация, в която се намира България. Единственото, което исках да кажа от трибуната е, че няма да допуснем Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Пеевски да управляват", категоричен беше Москов.

Във връзка с поста министър на здравеопазването, Москов отказа коментар. "Все още не съм положил клетва и не мога да коментирам, но съм наясно, че поемам един от най-тежките сектори", каза той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2805 1

Коментари 1

Добави коментар
Intel® Core™ i5-4670K

2014.11.07 | 14:50

1
Дами и господа, отново сме свидетели на мафията срещу ГЕРБ :))))))))))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини