Миньоните вече си имат собствен филм (трейлър)

  • 07 ноември 2014 10:28

  • 2092
  • 1
Миньоните вече си имат собствен филм (трейлър)
©

Едни от най-любимите анимационни герои за последните години се сдобиха със свой собствен пълнометражен филм. Това са малките, смешни, изобретателни, лоялни и изключително симпатични същества миньоните – от двете части на филма "Аз проклетникът".

Лентата "Миньоните" ще бъде посветена изцяло на жълтите мъничета. Продукцията обещава да е много забавна. Принос затова има и фактът, че е запазен собствения език на героите. Анимацията няма да бъде дублирана, а ще бъде с оригинално звучене, пише news7.bg

Лентата връща миньоните още в праисторията и началото на тяхното голямо търсене - на възможно най-ужасния и неприятен господар, на когото да служат. По този начин и изпълнени с напълно добри намерения,обаче те предизвикват смъртта не само на динозаврите, но и на Дракула и Наполеон.

Изпълнени с отчаяние те да губят надежда, че някога ще успеят. Тогава обаче трима от тях - Кевин, Стюарт и Боб, решават да вземат нещата в свои ръце. Те поемат на пътешествие, което ги отвежда в Ню Йорк около 1968 г.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2092 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АТАКА ПОБЕДА !

2014.12.01 | 10:24

1
ATAKA ЩЕ ИМА 45% ПРИ НОВИ ИЗБОРИ !!! И ОБЕЩАНА ИНВЕСТИЦИЯ ОТ РУСИЯ ОТ 50 МИЛИАРДА ДОЛАРА !!! ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ КОЛКОТО ЩЕ ПОЛУЧИМ ОТ ЕВРОПА ЗА 30 ГОДИНИ.НА ПРОТЕСТИ БРАТЯ , ДА ИЗБЕРЕМ ПРОСПЕРИТЕТА ОБЕЩАН И ОСИГУРЕН ОТ АТАКА.

Добави коментар

Водещи новини