Светлин Танчев: Оставаме градивна опозиция и ще гласуваме за закони, които одобряваме

  • 07 ноември 2014 08:33

  • 1289
  • 3
Светлин Танчев: Оставаме градивна опозиция и ще гласуваме за закони, които одобряваме
©

Никой не ни е търсил за подкрепа, оставаме градивна опозиция и ще гласуваме за закони, които одобряваме. Поведението на ГЕРБ не ни обижда. Това каза пред БТВ Светлин Танчев от ББЦ (БДЦ). Вчера лидерът на партията на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва обяви, че тази сутрин ще има сбирка на активистите, на която ще решат как ще се отнасят към управляващите.

Очаквам бързи колизии във вътрешно-партийните взаимоотношения каза още Танчев.

Според Чавдар Георгиев от БСП лява България, кабинетът е безпринципен. И двамата с Танчев се обединиха зад мнението, че най-абсурдна е фигурата на Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва на поста министър на икономиката. По тази номинация си личи, че е имало пазарлъци за постове. Иначе програмата е толкова ясна и би могла да се съгласува за половин час, посочи Георгиев.

На Патриотичния фронт ще им трябва една година, за да разберат как функционира държавата и те няма как да са гарант за стабилно управление, смята Танчев.

На въпрос каква опозиция ще бъдат в БСП, след като има трусове в левицата, Чавдар Георгиев посочи, че тези въпроси предстои да се решават.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1289 3

Коментари 3

Добави коментар
Анонимен

2014.11.07 | 22:28

3
По-добре да не се замествате в това политическо ГМО, наречено кабинет Борисов 2. То няма да е с дълга история.
Сава

2014.11.07 | 22:28

2
Градивна опозиция е правилното решение.
Бона

2014.11.07 | 22:28

1
това е може би най-добрата изразена позиция от политическа сила.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини