Бакалов: Гласове купуват партиите, а не бай Иван или баба Сийка (видео)

  • 06 ноември 2014 12:30

  • 2861
  • 3
Бакалов: Гласове купуват партиите, а не бай Иван или баба Сийка (видео)
©

Министерството на вътрешните работи може да върши работа, когато не е използвано за политически цели. И ако всеки бъдещ министър на вътрешните работи разбере това, министерството ще заработи. Това заяви служебният министър на вътрешните работи Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен по време на парламентарния контрол.

От началото на август са задържани 472 каналджии, обяви вътрешният министър Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен.

Той обясни, че по време на служебното правителство МВР си е свършило добре работата по отношение на ограничаване на порочната практика с купуването на гласове. По думите на Бакалов интерес от тези схеми имат само политиците, а не бай Иван или баба Сийка. "Политическите сили го правят, а МВР хаби време, сили и ресурс, за да го предотврати", заяви Бакалов. Вътрешният министър посочи, че без да е баба Ванга може да каже кой купува гласове по резултатите от изборите.

Моето мнение е, че оградата по границата ни с Турция може да бъде продължено. Ще реши много проблеми във връзка с натиска, контрабанда, селскостопански болести, коментира Бакалов.

Бакалов заяви, че преди построяването на оградата в настоящата й част е имало 160 служители на смяна за охрана, а сега те са около 50-60 на брой като полза от доизграждането й. „Ако обаче се избере този вариант, не трябва да се подценява това, което ще се случи - а именно това, че нелегалните имигранти ще се опитат да ни заобикалят, включително по море”, заяви Бакалов и добави, че ако не доизградим съоръжението, това ще ни е по-евтино, като само си доизградим видеонаблюдението, но задължително трябва да подпишем и споразумение с Турция.

„Бъдете политици на нивото, на което трябва да бъдете, и отстоявайте националните ни интереси. Вземайте тези решения и то по най-бързия начин”, обърна се към народните представители Йордан БакаловЙордан Бакалов Йордан Бакалов е роден на 1 септември 1960 г. в град Асеновград. Завършил е ТИХ „Асен.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2861 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Лазаров

2014.11.07 | 18:27

3
Съгласен съм с Бакалов, обаче като министър на вътрешните работи би трябвало да знае че за да стигнат до поръчителите трябва да арестуват всички по веригата. Мисля си че проблема е че цялата схема с гласовете е направена така че е невъзможно да се проследи от МВР, а дори и да стигнат до нещо, ще ги спрат политически от горе от гл. секретар, министър и т.н.

2014.11.07 | 07:34

2
Бакалов ти си пич!
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.06 | 21:41

1
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини