Бареков: Държавни постове не може да се раздават все едно сме на Женския пазар

  • 04 ноември 2014 14:28

  • 2008
  • 3
Бареков: Държавни постове не може да се раздават все едно сме на Женския пазар
©

Някой слага ДСБ на шейната, като им предлага постове, които няма да получат. Премиер, министър на вътрешните работи и шеф на ДАНС са сред най-отговорните в държавата и не може номинациите за тях да бъдат хвърлени лековато в публичното пространство, все едно сме на Женския пазар.

Това коментира от Брюксел лидерът на "България без цензура" и евродепутат Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва, цитиран от пресслужбата на партията. "В момента някой слага колегите от ДСБ на шейната, предлагайки им постове, които те няма да получат - МВР и министър-председател. Бих ги посъветвал да не вземат всяка дума в политическото пространство за чиста монета. Съветвам също всички кандидати за министър-председател да си преценят добре силите, преди да приемат този пост. Тази позиция изисква огромни физически и психически възможности, както и умението да управляваш държава, което е много сложно. Няма как някой, който е управлявал само себе си в адвокатската кантора, да управлява цяла държава и да се събуди като министър-председател", каза Бареков.

"Назначаването на ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров за шеф на ДАНС ще взриви крехкия политически мир в страната. Такава остра политическа фигура не би трябвало да се слага за шеф на служба, която работи основно с политиците. Това би било голяма грешка", коментира Бареков появилите се в публичното пространство твърдения, че Атанасов се готви за шеф на ДАНС или за вътрешен министър. "Политически фигури не трябва да бъдат слагани за шефове на службите. Там трябват професионалисти от системата или общопризната обществена фигура, която трябва да се приеме от цялото общество", подчерта евродепутатът.

Бареков смята, че ако Атанасов бъде върнат в службите, може да се повтори ситуацията от 1999-2001 г. "През този период бе проведена операция "Асистенти", в която тайните служби подслушваха Лили Маринкова, Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и мен. Ще бъде доста съмнително дали Атанасов пак няма да тръгне на саморазправа с политическите си противници", коментира Бареков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2008 3

Коментари 3

Добави коментар

2014.12.10 | 03:03

1
ГОВНО МИРИЗЛИВО !

2014.12.10 | 03:04

3
много точно определение.

2014.12.10 | 03:04

2
Двамата с Волен единият в Сибир другият в Анадола

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини