Изтече трейлърът на "Grumpy Cat" (видео)

  • 04 ноември 2014 12:17

  • 2172
  • 0
Изтече трейлърът на "Grumpy Cat" (видео)
©

Излезе трейлърът на "Grumpy Cat" който се очаква да излезе в края на месец ноември, съобщава сайтът Contactmusic.

Лентата е озаглавена "Най-лошата Коледа на Сърдитата котка" и в нея главна роля играе най-известната писана в света, оценена на 60 милиона британски лири. Истинското име на намусеното животно е Тардар Сос. Тя е родена през месец април 2012 година и бе обявена за най-влиятелната писана в света.

Във филма се разказва за една самотна тъжна котка, която живее в магазин за домашни любимци в един мол. Но никой не иска да я осинови, докато едно 12-годишно момиченце на име Кристъл не става най-добрата й приятелка. Те изграждат невероятна дружба, особено след като момичето разбира, че животинчето може да говори.

Във филма Сърдитата котка е дублирана от актрисата Обри Плаза от сериала на NBC "Паркове и отдих". В него Обри се превъплъщава в образа на Ейприл Лъдгейт, една тъжна стажантка. Нейният екранен образ доста се доближава до характера на Сърдитата котка, пише inews.bg.

Това е първата филмова роля на Тардар Сос, въпреки че тя никак не е чужда на камерите и на шоубизнеса. Намръщената писана се е появявала в реклами за котешка храна и е била герой на специален документален филм за нея през 2013 година.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2172 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини