Българка - финалист за международна бизнес награда

  • 04 ноември 2014 11:14

  • 1820
  • 2
Българка - финалист за международна бизнес награда
©

Българският модел и маркетолог Цвета Калейнска (Tsvetta) е финалист за международните бизнес награди „Stevie Awards за жените в бизнеса” в категория “Жени помагащи на жени”.

Наградите Stevie се връчват ежегодно и са създадени, за да почетат и да генерират обществено признание за постиженията и положителния принос на заслужилите бизнес дами от цял свят.

Номинацията й бе присъдена за цялостната й дейност по реализацията на Лидерска академия за момичета “ГЛОУ”- едноседмичен образователен курс, насочен към насърчаване израстването на младите жени, по изграждането на лидерски качества, умения за вземане на решения, поставяне на цели и комуникативност.

Носителите на награди ще бъдат обявени на официална гала вечеря в Ню Йорк на 14 ноември 2014.

 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1820 2

Коментари 2

Добави коментар
Ку.рю

2014.11.04 | 11:48

2
Яка шибалчица е тая ...
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.04 | 11:30

1
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

Добави коментар

Водещи новини