Каракачанов: Решаващите преговори не са започнали

  • 01 ноември 2014 13:21

  • 2681
  • 9
Каракачанов: Решаващите преговори не са започнали
© Булфото

Решаващите преговори според мен не са започнали. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на ВМРО  и съпредседател на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността.

Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския не може да ме изрита мен, защото не е човекът, който ме е избирал. Могат да ме изритат моите избиратели или избирателите на Патриотичния фронт. Ние не сме се молили и не сме се натискали да участваме в управлението. От ГЕРБ ни поканиха на разговори. Имахме две срещи и говорихме по тяхната и по нашата програма", каза още Каракачанов.

Малко ме вълнува какво си мисли Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския, продължи националистът и допълни: "Не сме васална държава, в която трябва да дойде някой от Брюксел, за да ни каже как да си решаваме проблемите. По-страшното е, че има български политици, които пригласят на такива неща. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г го гледахме как ръкопляска Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския вместо да му обясни за какво става дума", каза още Каракачанов. "Борисов е свикнал външни фактори да му казват какво да му бъде мнението", смята той.

Той бе категоричен, че в ПФ не са жадни за власт и по тази причина не са лансирали имена, които трябва да стават министри. За тях е по-важно да има програма, в която да са фиксирани важните за нацията неща.

Последвайте канала на

2681 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2014.11.02 | 16:27

9
Тоя брюкселски плъх не случайно доиде да си изкаже тъпото мнение но при второто идване ще бъде посрещнат с желтъци,а Бойко за пореден път доказа че няма собствено мнение каквото му продиктуват от запада това е, а това се нарича национално предателство,сега у е продиктувно какво правителство да съставя и той изпълнява като войник,само че на следващите избори няма да иа и половината от гловете сега,той погубва партията си а може би е създадена да слогува на западни цели
"Babilon 3"

2014.11.02 | 16:26

8
"Хелуин" е католически езически празник.Дело на сатана и ватиканското свърталище."Задушница"-също-попско завоевание над бабешкото доверие.Попът още не е обръснат и се подвизава под псевдонима "отец".Ожата и той е тарикат-сатанист,а най-вече равините.На върха на "пирамидата" е наглия,зловещ,лъжлив,крадлив и терористичен ЦИОНИЗЪМ.Честито бръснене!

2014.11.02 | 14:59

7
В случая не е свършил мача, а само първото полувреме.

2014.11.02 | 14:59

6
Каракачанов,защо сте толкова наивни и глупави,че чак се ядосвам и ме е яд на вас!Дол,няма никаква вина,на него му е вменено някакво мнение от някой си и вие се връзвате в капана на този някой си.Вместо да се свържете с Дол и обясните като хора,вие влизате в конфликт с неправилния човек и наливате вода в мелницата на този някой си,който вероятно се радва,че влизате в конфликт,не бъдете първосигнални и не говорете глупости!

2014.11.02 | 14:57

2
Sega mnogo znae6,no samo Volen ima smelost da my go kaje,a vie ot PF MAL4ITE KATO PYTKI.

2014.11.02 | 14:58

5
Боли те!!!
007

2014.11.02 | 14:58

4
Агенти на ДС нямат място в кабинет на ГЕРБ !! А в ПФ бъка от такива !!
do kurvata admin

2014.11.02 | 14:58

3
proklexme te kurvo semeistvoto ti da pukne-oste li ne e??????-spri da triesh darta kurvo na gerb
TAHIR

2014.11.02 | 10:38

1
Shti iba baa...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини