Менда Стоянова обяви формулата на бъдещето правителство

  • 31 октомври 2014 21:11

  • 6072
  • 9
Менда Стоянова обяви формулата на бъдещето правителство
©

Каквото и решение да се вземе за КТБ, то ще бъде лошо. При всички видове решения ще има пострадали и то много.

Това каза в предаването "Панорама" по БНТ Менда Стоянова от ГЕРБ. Ние винаги сме заявявали, че сме за спасение на банката, но по пазарни механизми. Днес Иван Искров донесе в НС писмо от потенциалните инвеститори. Това обаче не беше добро предложение за България. Инвеститорите предлагат държавата да влезе със средства, а те с активи и то бъдещи активи. Трябва да се отговори на въпроса: Кой е виновен за станалото с КТБ? БНБ не е осъществявал никакъв надзор. Банка "Виктория" също е във фалит, защото БНБ е позволило на КТБ да я купи. Аз питам, къде е ДАНС, къде е финансовото разузнаване, къде е КФН? Трябва да отговорим на всички тези въпроси, категорична беше Стоянова.

Явно КТБ е гниела от доста дълго време. Последните четири месеца също дадоха своя дан за огромната дупка в банката. Няма никаква коалиция между ГЕРБ и ДПС по казуса КТБ. Това са внушения. Прословутата точка три от решението на временната бюджетна комисия в НС беше подкрепена от ГЕРБ, ДПС, АБВ и ПФ. БСП и РБ бяха против. Ако трябва да говорим за коалиция, то коалицията може да бъде между БСП и РБ. Не трябва да търсим под вола теле, обяви депутатът от ГЕРБ.

Много преди да дойде Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския ние проведохме първия кръг на преговори. Още тогава затворихме вратите за БСП, ББЦ и "Атака", защото имахме големи разминавания. С РБ, ПФ и АБВ намерихме доста допирни точки. Оформя се формулата 2+2. ГЕРБ и РБ управляват, а АБВ и ПФ подкрепят. Единствено с РБ се разбрахме, че можем да подпишем коалиционно споразумение. Ние извадихме на преден план програмата, за да може тя да бъде подкрепена от повече партии. Някои точки от нея могат да бъдат подкрепени дори и от БСП. Надявам се, че ще се разберем с РБ, каза още Стоянова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6072 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2014.11.04 | 14:26

9
ZAMINAVAITE PRI DOL-KURVI POSLUSHNI---KRADEC PRI KRADEC OTIVA
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.11.04 | 14:26

8
tikvata boiko mu izvartq edna svirka na dartia Dol
BBisPedal

2014.11.04 | 14:26

7
Заради безпрецедентния опит да създаде хаос в Държавата, чрез внушаване и целенасочено поддържане на неверни слухове за банкова ликвидна криза, на лицето Бойко Методиев Борисов (Боко Тиквата) - бивш премиер на Републиката и лидер на организираната престъпна група "ГЕРБ" трябва да бъде снет депутатския имунитет. След което същият да бъде незабавно задържан под стража с предявено обвинение за вредителство със саботажна цел - деяние, съставомерно на чл. 107 от НК. Това е пътят за овладяване на възникналата банкова криза!
Гинеколог!

2014.11.04 | 14:25

6
Ако майка ти не е сигурна кой от всичките дърти комунисти, които е обслужвала я е забременил, това е този, който е умрял от сифилис. От там ти са и психичните проблеми!
AJ4A

2014.11.04 | 14:25

5
Не е зле другарката М.С. да разкаже малко подробности около семейството на съпруга й. Да разкаже и как се започва работа в Окръжния съвет в Пловдив - град, в който току що се преместила да живее!!!! Затова такива особи НЕ ТРЯБВА ДА ВЗИМАТ КАКВИТО И ДА СА ВАЖНИ РЕШЕНИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЪРЖАВАТА!!!!

2014.11.04 | 14:24

4
Na glasuvaneto za KTB se razba po 4ia svirka igraete GERB,po svirkata na Dogan

2014.11.04 | 14:24

3
Ментоо я кажи как покровителстваше рома Кирил Рашков като шеф на НАП-Пловдив.Колко парички гушна за това?

2014.11.04 | 14:24

2
Sлед като хората от Пловдив казват,че си корумпирана и не те траят,се махай от ГЕРБ и политиката,за да не страдат хората и държавата от такива като теб.

2014.11.01 | 17:00

1
Da eb.a cenzurata v tozi sajt!

Добави коментар

Водещи новини