АБВ влязоха при президента

  • 31 октомври 2014 14:05

  • 1699
  • 2
АБВ влязоха при президента
©

Започнаха консултациите на президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното с парламентарно представените партии, след които съгласно конституционната процедура ще връчи проучвателен мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарна група, предаде репортер на Novini.bg.

В рамките на консултациите президентът ще обсъди с политическите партии неотложните задачи и реформи, които са на дневен ред и приоритетите на 43-то Народно събрание. Консултациите ще приключат на 5 ноември с ПГ на ГЕРБ.

Първи в сградата на Президентството влязоха представителите на АБВ Росица Янакиева, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в. Припомняме ви, че чера новата власт беше договорена. ГЕРБ и Реформаторите са готови да подпишат коалиционно споразумение. Те ще направят правителство на малцинството, но очакват програмна подкрепа от Патриотичния фронт и от АБВ, които няма да участват с министри, а само с подпис под общата програма.

По-късно днес президентът трябва да проведе среща и с "Атака". Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обаче обяви, че няма да участва в тези разговори.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1699 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.10.31 | 23:54

2
Дали носят 80 - те милиона лева на Първаоглу трипера ?! Бахти изрода крадлив ! За пандиза без излизане е тоя урод !

2014.10.31 | 23:54

1
Нали го опровергаха този слух. Той е най-честния и успешен президент и няма офшорки зад гърба си!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини