Калфин: Трябва да разнищим случая КТБ

  • 31 октомври 2014 10:47

  • 1654
  • 3
Калфин: Трябва да разнищим случая КТБ
©

Може много да спорим по доклада на БНБ, но трябва да потърсим отговорите на няколко въпроса. Да стоим и да гледаме от страни няма как да се случи. Това заяви в изказването си Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска от трибуната на Народното събрание.

Първият въпрос, който Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска постави, е защо се стигна до квесторите и какво не е работило. Какво се случи през тези 6 месеца откакто влязоха квесторите в банката – положението на банката подобрили се или се влоши, попита депутатът.

Наблюдавах много отблизо какво се случва в Португалия, Испания, Италия – няма такъв случай като в България. Не, нашето законодателство не е прекрасно. В България има проблем, допълни Калфин.

Основната разлика, която се наблюдава е свързана с различната оценка на банков надзор и одитора на банката. Няколко пъти се попита те различни методика ли използват, но фактът е че има проблем.

Следващият въпрос, който Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска постави е какъв е ефектът от всичко, което се случи и каква е цената за обществото.

По време на изказването си Ивайло Калфин оспори някои от тезите на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, който се изказа малко преди него.

Този, който е вложил пари в банката, не ги е източил. Наша работа е да разнищим случая в КТБ и той повече да не се повтаря. Това трябва да става с консултация с европейския банков орган, заяви Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

В отговор Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа посочи, че шефът на Калфин - Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в имал 80 милиона в КТБ, както е станало известно от някои публикации.

Затова ли толкова много искате да бъде спасена КТБ, запита Сидеров.

Аз думата спасяване на банка не съм я употребил, за спасяване споменахте вие, отговори Калфин.

Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от своя страна отговори на Калфин, че от РБ твърдят е, че най-изгодният вариант за държавата е даване на гаранция от фонда за гарантира не влогове, така че държавата да не се наложи да дава никакви пари за оздравяването на тази банка.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1654 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.11.01 | 14:24

3
Кое гарантира че ако се вкарат пари в КТБ те няма да изчезнат.

2014.10.31 | 16:57

2
Само го казвате а нищо не правите. Уш от всички партии са за това а не взимате мерки и им давате достатъчно време за да си прикрият следите.

2014.10.31 | 16:56

1
Цензурират истината която човек ршава да напише за да не засегне отделни персони или т.н. крадци народни

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини