Имаме банков надзор или имаме надзорен чадър, запита Ревизоро (видео)

  • 31 октомври 2014 10:32

  • 3544
  • 0
Имаме банков надзор или имаме надзорен чадър, запита Ревизоро (видео)
©

Не можах да разбера - имаме банков надзор или имаме надзорен чадър?

Това коментира от парламентарната трибуна по повод заседанието на бюджетната комисия отпреди дни Емил Димитров-Ревизоро от Патриотичния фронт.

Припомняме, днес депутатите обсъждат доклада на БНБ за КТБ.

По думите му не се е разбрало какво се е случило с КТБ. Всяка една промяна, която би могла да помогне да се действа адекватно, ние да я приемем, призова той.

Лично аз не разбрах КТБ умряла ли е или не. Ние пишем сценарий за цената на погребението или отлагаме, продължи Димитров.

Този доклад не е хроника на една предизвестена смърт, този доклад е шанс да променим законодателството и да дадем последен шанс, ако има възможност да се оправи банката, да се оправи и, разбира се, да се направят законодателни промени, подчерта Ревизоро.

Последва реплика от Валери Жаблянов от БСП, който попита кои са тези, които международно трябва да дойдат и да заместят българските разследващи органи.

„Това, за което говорите, е да се тупа топката и държавата след това да не получи нищо и всичко това ще тежи на съвестта на всички, включително и на вашата“, обърна се Жаблянов към Емил Димитров.

На това обаче народният представител от ПФ отговори, че международните фирми са много по-опитни от нас.

Корман Исмаилов от Реформаторския блок помоли, ако някой има съгласие или несъгласие, да го казва от тази трибуна, защото той не разбрал дали докладът за КТБ се приема или не.

Последвайте канала на

3544 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини