Тежка катастрофа във Враца

  • 30 октомври 2014 21:29

  • 2933
  • 0
Тежка катастрофа във Враца
©

Жестока верижна катастрофа е станала преди около час на кръстовището на "Лидл" и автогарата във Враца, съобщава tribali.info.

БМВ минало с бясна скорост на червено, ударило се челно в джип „Волво“, който ударил леко „Фиат Браво“, разказаха участници в инцидента. Според очевидци, пътниците в беемвето, което предизвикало зрелищната катастрофа, са сред пострадалите. Минути след инцидента са откарани в спешния център на врачанската болница.На мястото в момента движението е отцепено в посока от "Лидл" към автогарата, както и част от платното срещу хипермаркета. Над 10 униформени оглеждат мястото, като около 6 полицая регулират трафика от автомобили. Четирима служители на гражданска защита се опитват да обезопасят местопроизшествието и да преместят смазаното БМВ. На мястото на катастрофата има и пожарна кола.

За щастие, при катастрофата няма жертви, а пострадали са само водача и пътниците в беемвето. Във фиата пътували момче и бременно момиче от Враца, които били тръгнали да завиват по околовръстния път, когато станал инцидентът. Никой от тях не е пострадал и са се разминали само с уплаха, като и щетите по колата не са големи.

Третият участник в катастрофата е врачанин с джип „Волво“, който беше учуден от профучаването на червено с бясна скорост на “БMВ”-то. Щетите по джипа на пръв поглед не са много големи, но тепърва ще се описват и установяват.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2933 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини