През април догодина пускаме метрото до летището, обеща Фандъкова

  • 30 октомври 2014 15:44

  • 2089
  • 4
През април догодина пускаме метрото до летището, обеща Фандъкова
©

Следващата година през месец април пускаме метрото до летището. Това каза кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска при проверка на изграждането на метростанцията до Летище София, цитирана от „Фокус”.

„Вече 72% от дейностите са изпълнени по тази линия”, заяви тя и допълни, че в момента се извършват дейности по покриване метростанцията и се очаква до края на ноември да бъде изцяло покрита и да продължи в зимните условия да се довършват дейностите. „Тази метростанция ще е лицето, което ще види всеки влизащ в София”, каза тя и обясни, че в салона на станцията ще се издига статуята на Орфей, също така ще има 4 живи дървета.

„Най-важното е, че бързият и удобен градски транспорт стига до летището”, заяви тя. Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска обясни още, че продължават и с работата до бизнес парка.

„Там около 68% от дейностите са изпълнени. Това, за което сме се договорили, е да направим всичко възможно да се компенсират дните, в които имаше сериозни валежи и беше трудно да се работи, за да може да се отвори и бул. „Ал. Малинов”. Очаквам на 20 ноември той да бъде отворен за движение в участъка, в който е изцяло реконструиран. До края на месеца и ул. „Обиколна” в кв. „Дружба” трябва да приключи, а следващата година ще се прави разширението на бул. „Ал. Малинов””, коментира още Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

2089 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.10.30 | 17:58

1
Браво!

2015.04.06 | 19:09

4
браво на мрьсната и тьмна софия????

2014.10.30 | 17:58

2
Po barzo do letishteto,za da se spasiavame ot Tikvocha i prestapniat mu anturaj.

2014.11.03 | 14:14

3
Тролче, около летището работят многократно повече хора, от селото ти, от което тролиш. Анадънму? Има и нормални хора, които искат бързо предвижване, не сме като вожда ти, да ни вози НСО. Тъп атакист!

Добави коментар

Водещи новини