Екзорсист лекува обладан овен

  • 30 октомври 2014 15:40

  • 4187
  • 3
Екзорсист лекува обладан овен
©

Екзорсист беше извикан да освободи побеснял овен от злите сили, които са го обсебили и го карали да напада посетителите на зоопарка в британския град Хатън.

Необичайният метод за справяне с агресивното животно бил предложен от гледачите на 18-месечния овен Девлин, след като забелязали, че той е зъл и напада всеки, който влезе при него, пише "Новинар".

Животното пристигнало в зоопарка само преди няколко седмици, но служителите много бързо установили, че ще си имат сериозни главоболия с него.

Питомецът с необичайно големи рога успял да съсипе цяло поле с тикви и да преобърне натрупани чували с храна още в първите часове на пристигането си.

Ситуацията обаче започнала да става странна, след като гледач забелязал, че от водата за пиене в огражденията на Девлин излизали мехурчета, сякаш кипи.

Малко след това посетител разказал, че чул овена да ръмжи страховито. Затова служителите, които се видели в чудо какво да правят с овена, повикали екзорсист, който да провери дали животното не е обсебено от дявола. Сега очакват да видят дали ритуалът ще подейства и Девлин ще се кротне.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4187 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Петя

2014.10.31 | 12:34

3
По-глупав сайт няма.Заклевам се.

2014.10.31 | 11:18

2
Eeeeeh Volene,lekarite ne uspqha da ti pomognat..,da vidim sq toq ekzorsist dali se e spravil ili pak shte napadash francuzoiki op samoletite...

2014.10.31 | 11:18

1
Tova e turskiat koch Mestan,nadupchil Tikvocha.

Добави коментар

Водещи новини