Менда Стоянова: Твърденията, че ще правим коалиция с ДПС са смешни (видео)

  • 30 октомври 2014 15:45

  • 4185
  • 5
Менда Стоянова: Твърденията, че ще правим коалиция с ДПС са смешни (видео)
© Булфото

Депутатите от ГЕРБ Менда Стоянова, Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета дадоха трибунка в Народното събрание, на която коментираха вчерашното решение на Временната комисия по бюджет и финанси по темата КТБ, предаде репортер на Novini.bg.

Менда Стоянова заяви категорично, че днешните тълкувания в медиите, за плаващо мнозинство между ГЕРБ и ДПС, са спекулации. "Освен нас и ДПС, предложението беше подкрепено от АБВ и Патриотичния фронт. Единствено БСП и реформаторите не подкрепиха решението", допълни тя. Стоянова разкри, че ако създадат правителство на малцинството, ще търсят максимално широка подкрепа от всички парламентарно представени партии. "Ако продължавате да виждате в това една или друга скрита коалиция, толкова по-зле за България. Не трябва да търсите под вола теле", обърна се тя към журналистите.

"Решението за оздравяване на КТБ е взето, защото БНБ отказва да изпълнява закона вече 5 месеца", продължи Стоянова. Депутатите от 43-то НС са решили да променят закона, за да може централната банка да го изпълнява. "В момента в България има инвеститор, който обикаля от институция в институция и не може да разбере каква е ситуацията в КТБ. От ГЕРБ искаме да дадем шанс, за да може банката да бъде спасена, а заедно с нея и общините, болниците, които са били клиенти на КТБ", завърши депутатът от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4185 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.10.31 | 01:33

5
Не правите коалиция с ДПС само ги слушкате,каквото те ви научат,защото им искате подкрепата не правете народа на луд,лудите са тези които не можаха да сложат ДПС на мястото им - в ъгъла и да нямат думата в нашата държава!

2014.10.31 | 01:33

4
KADE SA PARITE??????? cacarov; za kokohka niama prohka za milioni niaa zakoni . priemete zakon pudelceto cacarov da bade osaden.

2014.10.30 | 22:27

3
А твоят вол по изключение може да роди недоносено и сакато теле
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.10.30 | 22:18

2
taq menda stoqnova e takava kradla i kurva kato boiko turskiq pederas

2014.10.30 | 20:05

1
Тая кога беше в Пловдив, не беше ли личната счетоводителка на Киро Циганина?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини