Майка профука 25 000 евро за куклите си, няма пари за децата си

  • 30 октомври 2014 14:16

  • 3474
  • 0
Майка профука 25 000 евро за куклите си, няма пари за децата си
©

Майка на две дъщери, която профукала над 25 000 евро, за да обогати колекцията си от кукли и да обнови гардероба им, заяви, че няма финансова възможност да се грижи за децата си.

Освен това тя заяви, че купуването на дрехи за хлапетата е напълно безсмислено, защото те ще пораснат, а блузите и панталоните скоро няма да им стават, пише "Новинар".

33-годишната британка Кери Уилямс била нормална майка на две момиченца, докато през 2012 г. не претърпяла спонтанен аборт. Тогава тя открила утеха в реалистично изглеждащи кукли, всяка от които струвала между 190 и 500 евро. Започнала да си купува все повече от тях и да ги гледа като истински бебета. По цял ден ги преобличала, люлеела и им пеела песни, а разходите за куклите скочили до небето, когато Кери взела четири бебешки колички, една от които за 1300 евро, в които да вози пластмасовите си деца. Освен това започнала да ги облича в дизайнерски дрехи на едни от най-известните модни къщи, като редовно обикаляла магазините и там обличала куклите си в дрехите, преди да ги вземе.

В същото време тя не искала да купува никакви дрехи и обувки на дъщерите си, защото скоро щели да им омалеят. Когато едното момиче й поискало един чифт точно определени кецове, Кери й заявила, че няма пари за това, а на следващия ден взела абсолютно същия чифт за една от куклите си.

Освен това побърканата жена настоявала куклите да „спят” в спалнята, което дразнело мъжа й. Чашата в отношенията им обаче преляла, когато Кери поръчала да й изработят точно копие на бебето, което загубила. Когато двойникът, наречен Тил, се появил в дома им, мъжът вече не издържал и се изнесъл.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3474 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини