БДЦ инициира анкетна комисия за КТБ в парламента

  • 30 октомври 2014 13:15

  • 1532
  • 2
БДЦ инициира анкетна комисия за КТБ в парламента
© Булфото

Български демократичен център ще инициира създаването на анкетна комисия в парламента, в която да бъдат извадени всички данни около случая "КТБ".

Това заяви пред медиите председателят на БДЦ Светлин Танчев, след като късно снощи беше взето решение за преодоляване на проблема с КТБ, като БНБ бе задължена да предприеме мерки по оздравяване на банката, предаде репортер на Novini.bg.

Ние от няколко месеца се придържаме към тезата, че трябва да се търси пазарно решение, а не просто държавата да вади едни пари и да покрива определени разноски или загуби, отбеляза Танчев.

Последвайте канала на

1532 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.10.30 | 15:00

2
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. СЕга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
Капут Дудуков-- чалга-смрад

2014.10.30 | 15:00

1
Абе , боклуци , вас кой ви брои за живи !!! Капута си постигна целта да избяга в Брюксел и показа среден пръст на бунаците ,които гласуваха за него !!

Добави коментар

Водещи новини