Полуголата Моника Валериева яхна кон (снимки+видео)

  • 30 октомври 2014 12:19

  • 15155
  • 3
Полуголата Моника Валериева яхна кон (снимки+видео)
©

Моделката Моника Валериева, по-известна като бивша любовница на Валери Божинов, яхна черен жребец, облечена само по бельо и токчета.

Тормозът, на който бе подложено чистокръвното животно, не е заради страстта на Валериева към язденето, а е част от снимките за чалга клип на Яница.

Силиконката взриви социалното пространство, споделяйки видеото, отразяващо уменията й да се чекне където и да е, върху каквото и да е.

Още по темата, снимки и видео вижте ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
15155 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2017.03.14 | 04:44

3
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. СЕга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
baihui

2017.03.14 | 04:44

2
Lady Godiva.
Димо Секса

2017.03.14 | 04:44

1
Да не яхне коня нея, че ще се върти на шиша докато не се изцеди хахахахаха

Добави коментар

Водещи новини