Пребиха адвоката на Митьо Очите

  • 30 октомври 2014 10:22

  • 5368
  • 4
Пребиха адвоката на Митьо Очите
©

Известният бургаски адвокат Станко Кралев е бил нападнат и пребит тази сутрин близо до Областната дирекция на МВР, зад спортната площадка на училище "Иван Вазов". Нападението е било видяно от охранителя на училището, предаде БНР.

За инцидента потвърди говорителят на полицията Цветелина Рандева: "Нападнат е човек, но просто към момента няма как да дадем повече информация, защото се извършват процесуално-следствени действия. Около 8.00 часа сутринта се развива инцидентът, като по думите на потърпешвия, е нападнат от един човек, но не е установено все още с какво е извършен ударът. Дали се касае за метален прът, за бухалка, или пък с юмрук. Един-единствен удар е нанесен в областта на главата. В момента пострадалият е в болница".

Станко Кралев е защитавал неведнъж лица, чиито имена се свързват с престъпния свят. Адвокатът е представлявал в съда Димитър Желязков – Митьо Очите, както и на Димитър Кечеджиев, който пък беше сочен за част от "резервния отбор" на Очите, поел бизнеса с хероин по Черноморието след арестуването на боса им през април 2007 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5368 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
pl

2014.11.02 | 19:30

4
да го бяха чукясали...гад мръсна
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.02 | 09:42

3
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. СЕга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
KUR ZA GERB

2014.10.31 | 20:59

2
porazani sa ot boiko tikvata i cvetanov!!!!!!!!!!!

2014.10.31 | 20:59

1
Няма ли да престанете с глупавите си писания?

Добави коментар

Водещи новини