Мартин Димитров: Няма смисъл от правителство без ясно мнозинство (видео)

  • 30 октомври 2014 08:40

  • 2938
  • 7
Мартин Димитров: Няма смисъл от правителство без ясно мнозинство (видео)
©

Трябва да има международно разследване за КТБ, заяви в сутрешния блок на БНТ депутатът от Реформаторския блок Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Има дълга верига от фирми, през които са минавали тези пари, за да се скрие тяхното местоположение накрая. Затова пътят на парите трябва да бъде проследен от международни експерти, категоричен е Димитров.

Той посочи, че има две възможности за иницииране на подобно разследване. Едната възможност е БНБ да направи конкурс и който го спечели, да свърши тази работа. Другата - фондът за гарантиране на влоговете да наеме фирма, каза Димитров.

Ако няма разследване и парите не бъдат върнати, на хората от българското задкулисие те им хареса и утре пак ще измислят подобна схема, заяви депутатът от РБ.

Той посочи, че се е запознал със законопроекта на Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за КТБ. По думите му ДПС са майстори в това да опорочат всичко добро. Познавайки ДПС, там нищо не е случайно. Законопроектът е така написан, че фирмата, която да бъде наета, за да извърши международното разследване за КТБ, да не свърши работа, каза Димитров.

Той е категоричен, че няма смисъл от правителство без ясно мнозинство. Когато правителството няма мнозинство, то ще зависи от ДПС. В последните два парламента имаше неясни, скрити малцинства – те се провалиха жестоко. Нашата позиция е ясна – дясноцентристки кабинет, който да има подкрепата на 121 народни представители. За съставянето му ще направим всичко възможно като отговорни хора. Но кабинет с участието на ДПС няма да подкрепяме, категоричен е Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Който е спечелил изборите, той трябва да предложи министър-председател и кабинет. Това е голям тест за ГЕРБ, каза още депутат от РБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2938 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ббб

2014.10.30 | 10:54

1
реформи -от лизача на иван костов.

2014.10.30 | 13:12

7
A ti si liza4 na mafiata DPS

2014.10.30 | 13:11

6
Браво,така трябва!
Мартин Димитров

2014.10.30 | 13:11

5
Точно така, искаме те министър на икономиката, а Трайчо Трайков в отделно министерство на енергетиката.Само напред. Харесваме ви такива принципни. И на следващите избори , както се очертава, ще гласуваме за вас, само отстоявайте принципите си.

2014.10.30 | 13:06

4
Struva mi se,4e patriotite,a i DSB i BSP se o4eratavat s po-dobri rezultati v edno sledva6to pravitelstvo
Много добре,

2014.10.30 | 11:20

3
но освен РБ не се виждат други десни, нито дясно центристи.

2014.10.30 | 10:54

2
Що да не е ясно? А ГЕРБ и ДПС? Това сме заслужили!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини